Alla inlägg den 21 maj 2007

Av Kattis - 21 maj 2007 15:54

.....oj oj....Dagarna fullkommligt flyger iväg så jag hinner inte med att blogga. Lite har dock hänt. Upptäckte en knöl i Nemos mun. Jag bröt ihop fullkommligt. Den satt i gommen bakom framtänderna på ena sidan. Ringde till Ida. Hon arbetar som djursjukvårdare. Fick komma till henne på kvällen. Hon hjälpte mig att få en snabb tid hos veterinär. Nu är den borta och den visade sig vara en helt ofarlig liten utväxt. Det var länge sedan jag grät så mycket. Veterinär Niclas Hellström gjorde en jätte fint jobb. Jag blir så hysterisk när det händer såna här saker.

TACK IDA! Du är en klippa som ställer upp och hjälper till!! Hur ska jag kunna tacka dig??


Wilma har fått sommar kostym i helgen. Ängnade ganska många timmar med saxen i hand. Hon blen hälften så liten. Hon tycker själv att hon blev väldigt fin. Tyvärr har vovvarna haft fästingar trots fästing medel. Jag verkligen HATAR de små äckliga djuren! Varför finns de?


Igår var vi med husse till Films MK. Där var det folkrace! Det är sååå roligt! Husse körde som en tok, det räckte till en femte plats i C-finalen. En till liten buckla att ställa i hyllan. Dessutom fick vi med oss två bilar hem. Husse är helnöjd. Men nästa gång vill han ta sig till A-final. Så det hoppas vi verkligen!! Jag och hundarna hade trevligt. Nemo tyckte att det var tråkigt att bara sitta still. Han ville helst av allt hällsa på allt och alla. Han trodde nog att hela tillställningen var till för honom. Wilma gjorde sitt yttersta för att se ut som en hundvalp. Så hon tjänade både klappar och en del godsaker. Hon är ju för gullig..... Nemo provade också, men det var inte alls riktigt lika framgångsrikt.


I morse var jag ganska pigg så då passade vi på att vara extra hurtiga. Upp klockan fem. Promenad i skogen och sen så sprang vi ett varv i spåret. Underbart. Men jag har inte sprungit på nästan två veckor så det var lite svettigt. Men nu ska vi sätta igång igen!!




Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards