Alla inlägg den 27 mars 2011

Av Kattis - 27 mars 2011 19:35

Jag och Nemo!

       


Jenny o Diezel!  

       

Av Kattis - 27 mars 2011 16:59

Jenny och jag träffades och tränade på UBK i dag. Det har ju töat jätte mycket. Vi höll oss på den övre planen för det var torrt och fint där. Bra både för oss och gräs planen. Jenny och Diezel tränade sitt fotgående. Det går mycket bättre. Jag tjatar som bara den på henne att han måste ha högre växel när de tränar. Han är lite seg mellan varven. Men det tar sig. Hon behöver hitta känslan. Och idag var hon jätte duktig på att inte titta på allt som händer runtomkring, då blir allt fantastiskt mycket bättre! Om hon intensiv tränar nu kommer de förmodligen kunna anmäla sig till tävling snart. Jag vill att hon hänger med när jag ska tävla, då debuterar vi samtidigt. det vore jätte roligt!


Jag ställde ut koner och la ut roliga saker i varje ände och tränade på vårat svåraste moment, inkallningen. Fick till bra ställanden. Sen påminde Jenny mig om vad jag gör för tokigheter när han ska lägga sig. När jag kommenderar stannar han halvhjärtat och glor på mig och då säger jag ligg igen-då lägger han sig. Nu bad Jenny mig hålla klaffen och vänta på att han la sig och sen skicka honom bakåt på belöningen. Funkade super bra! Man har så mycket trams för sig när man tränar som man inte tänker på. Då är tränings kamrater ovärderliga! Vi lekte mycket idag jag och Nemo. Det kändes jätte roligt tyckte han att matte släppte loss lite! Provade lite metall apportering också. Den är så kass!!!


Wilma fick också träna lite idag. Fritt följ, apportering och hopp och lite av varje. Efter träningen tog vi oss runt i Hågadalen på en lite promenad. Mycket trevligt!

Vi fotade lite från träningen också. Men datorn vill inte ha bilderna, så det får nog vänta ett tag! Typiskt att det ska strula, men men......

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards