Alla inlägg den 24 juni 2011

Av Kattis - 24 juni 2011 10:54

Vaknade vid tre tiden i morse, hostade och mådde pyton. fruktansvärt ont i halsen. Gick ut och la mig på soffan så att Tobbe skulle kunna sova. Hostade och var vaken ganska länge men somnade till slut. Vaknade vid sju tiden. Mådde så bra! Underbart. Har inget ont i halsen. Bara eländig hosta, men det är så mycket bättre!  


Så hundarna och jag har varit ut på en nästan två timmar lång härlig morgon promenad. Det känns som om det var jätte länge sen, vädret är strålande! Nemo badade i alla vatten pölar han kunde hitta, sprang på alla öppna fält, och rullade sig i det blöta höga gräset i skogen. Wilma njöt inte riktigt lika mycket. Hon började med att hitta en banan skal, ruttet sådant som hon absolut skulle bära hela långa vägen. Jag provade att byta med en kotte och kastade det ut i skogen. Kändes elakt för Wilma for ut i buskaget och letade tills hon hittade det  ! Hon skulle absolut bära sitt nyfunna sladdriga bananskal!


I går kväll for vi hem till syrran. Hon hade lagt ut viltspår till hundarna. Vi har kommit på att vi ska syssla lite med detta. Wilma spårade väldigt noga och långsamt. Hon tyckte det var enormt spännande. I slutet hängde skanken, det var finast av allt tyckte hon. Hon bar den stolt, men släppte genast när det serverades mjukmat som belöning för en mycket bra spårinsats. Hon är ju så duktig på att spåra min lilla hund!  


Mio spårar också så himla bra. Men han är ganska ointresserad av skanken, om ingen har skalat den lite först, hår i munnen-nej tack sa Mio  ! Nemo har ju viltspårat i sin ungdom. Han hade svårt att lämna starten, där fanns ganska mycket blod som luktade jätte spännande. Han spårade väldigt långsamt, och luktade noga på blod fläckarna här och var i spåret. Duktiga pojken!   Skanken var jätte fin, den ville han äta upp på en gång! Hoppas på spårning snart igen!


Idag ska vi vara hemma. Är vädret fint ska vi grilla och lite så. Stefan och Jenny kommer hit. Och jag ska baka!


TREVLIG MIDSOMMAR!  



Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards