Alla inlägg den 4 februari 2009

Av Kattis - 4 februari 2009 20:53

Snart ska vi gå och sussa jag och hundarna. När jag kom hem tog jag och Jenny en sväng med hundarna i spåret, det enda stället som har lyse såhär på landet. Det var trevligt. Vi stannade till vid en ställe där det brukar vara en massa vatten. Nu är det en stor is av alltihopa. Där fick alla turas om att leta efter bollen. Nemo kunde inte vara tyst medan han väntade på sin tur. Han gnällde hela tiden. Inte bra.... Men jag förstår honom, han har ju en massa energi som liksom bara vill ut....och då kan det ju bli så att det låter lite istället. Wilma var duktig att leta efter bollen i mörkret. Dessutom var den knepig att bära tyckte hon. Tur det fanns ett snöre att dra den i...... Diezel har en mycket bra näsa kan man säga. Han hittar allt och lite till. Dessutom letar han väldigt bra och är mån om att matte får tillbaka sin boll. Han hittade lite spår av annat slag i snön också. Hare. Sen fick Jenny skämmas när han drog efter en skidåkare, puckohund säger jag bara! Som tur var så var skidåkaren väldigt snäll och inte hundrädd. Jenny stackarn bad allt hon kunde om ursäkt, gång på gång. Skidåkaren stannade så att hundskrället skulle stanna. Diezel tyckte att stavarna var roliga med även lite konstiga. Nemo fattade ingenting. Han undrade bara varför hans kompis plötsligt drog åt fel håll....


Har fått svar från min kurs jag anmält till. Om jag fortfarande är vid liv till hösten ska jag ta jägarexamen. Brorsan också. Men mycket kan hända. Jag vill verkligen! Ska försöka få tag i lite böcker och börja läsa på innan. Sen ska jag få tag i nån som jagar så att brorsan och jag kan lära oss mera. Som tur är har brorsan en polare som kan en del. Eftersom jag inte kan ett skvatt så känns det som om man kan ha nytta av allt.


I morrn är det torsdag. Veckan har gått fort. Snart är det helg igen. Härligt då får man sova ut lite. Nu ska jag kramas med Wilma och Nemo innan det snart är dax att krypa till sängs. Go natt allihopa!

Av Kattis - 4 februari 2009 10:20

Jag har klarat mig från magsjuka än så länge. Måtte jag slippa eländet. Jenny mår bättre. Hon var blek och såg allmänt vissen ut även igår. Brorsan har som tur varit å jobbat så han har också klarat sig vad jag vet. I morse var jag skita trött, gick ändå och la mig före nio. Vad händer? Min ork är som bortblåst. I kväll ska jag ta en power walk promenad med alla hundarna i spåret tror jag. Hoppas inga skid motionärer är i spåret bara. Diezel tycker att de är så roliga..... Har ständigt dåligt samvete för att jag inte tränar med hundarna. Ha en fortsatt bra onsdag alla glada!

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16 17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards