Alla inlägg den 16 maj 2009

Av Kattis - 16 maj 2009 20:16

Vi har varit många timmar ute idag, jag och sambon Jenny. Vi spårade med alla hundar idag. Diezel fick ett för honom långt spår med två pinnar vinklar + slut. Det gick mycket bra för honom. På första sträckan vädrade han vad vi tror var vilt.....men jag vet faktiskt inte. Lite snurr men sen kom han rätt igen. Jädra hund å va bra på att spåra. Jag gjorde ett hyffsat långt spår till Nemo. Flera vinklar och sex + slut. Eländig terräng delvis fällda träd berg. Upp och ner över stock o sten. Han spårade hur bra som helst. Hittade alla pinnar och det var bra drag i linan! Skit kul! Måste få med mig syrran o hennes guldklimp också. Det är så kul. Wilmas spår blev mest rakt med några pinnar och snask bytta på slutet. Hon spårar ju så bra den lilla vovven.


Sen skulle vi ta en promenad i skogen. en slinga vi brukar gå. Det började så bra. Men slutade så tråkigt. Diezel har en tendens att sticka när man är till skogs. Det händer bara ibland och idag såklart! Han stack och var borta ett tag. Jenny var vansinnig. Han kom sen helt slut.... Gud vad jag e glad att mina inte gör så. Wilma kan sticka efter nån ekorre och skälla på den. Nemo jagar inte alls. Han vill bara vara med sin matte han.


Nu ska vi käka paj som brorsan har gjort. Sen blir det en film tror jag. Pratade en stund med Tobbe på telefon. Han är på folkrace tävling hela helgen. Men det hade visst gått mindre bra tyvärr, det var ju synd. Bilen hade pajat. I morrn ska jag och syrran åka på cocker utställning. Vi chansar och tar med hundarna. Vet inte om man får det. Så i morgon ska jag gå upp vid halvsju ungefär. Ja i morse vaknade jag tjuga i åtta. For upp och trodde jag försovit mig. Herregud! Jag måste ringa till jobbet och säga att jag blir lite sen. vem ska jag ringa? Stod ett tag i hallen och funderade...... Men sen slog det mig att det var fredag dagen innan och att det va lördag. Då kröp jag ner i sängen igen. Både Wilma och Nemo sov vidare med mig ett tag.

Ha en bra kväll! Själv ska jag ta en grogg!

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards