Alla inlägg den 17 maj 2009

Av Kattis - 17 maj 2009 19:35

Så nu är det gjort! Nemos kostym är ansad. Vad fin han blev faktiskt. Klippte öronen halsen tassarna fanorna och svansen. Klippte av ganska många centimeter. Han blev elegant! Tänk villken skillnad det gjorde. Tyvärr är han ganska smutsig, jag fattar inte hur det går till. Han har inte behövt bada förr. Men han är en riktig lortgris! Rullar sig i det mesta. Ja, inte skit. Men gärna i sand och jord och även i gräset. Sen badar han ju i allt möjligt inte bara rent vatten direkt.... Wilma ska till frissan i slutet av nästa vecka. Henne klipper jag inte själv. Hon har ju en egen frisör. En utbildad sådan. När matte klipper vet man ju aldrig hur det blir. He he hee.....


Nu ska jag ta en kvällsrunda med mina hundar. De blev jätte trötta efter dagens utflykt. Båda har sovit som klubbade sälar sen vi kom hem i eftermiddags. En lite längre kvälls runda gör nog susen. Matte måste ju röra på sig. Sen kan vi sova. Jag ska upp halv fyra. Iiischhh....inte kul. Jag ska åka med Jenny i morgon bitti eftersom jag inte har nån bil. Ska hämta bilen i morgon. Nu ska vi gå! Hej å hå!!!

Av Kattis - 17 maj 2009 15:30

Han är lite fyndig. Och klok. Har man inget att göra så hittar man på något... han tycker det är dt roligaste att hoppa upp på saker. Ett träd passar ju bra!

Av Kattis - 17 maj 2009 15:26

Här sitter Wilma i ett träd. Tittar på utsikten... Bilden tog jag i fredags när vi var ut på en lång morgon promenad.

Av Kattis - 17 maj 2009 15:23

Tänk att jag tycker så mycket om min svarta flatte. Han är mitt allt! Vad skulle jag vara utan dig Nemo? Hur skulle det vara utan dig Nemo? Mitt hjärta!!!!

Av Kattis - 17 maj 2009 15:01

Vi är precis hemkommna från utställning. Vi var bara där och tittade. Det var upplands cocker klubb som hade utställning i Ottarsborg. Vi var där med syrran och hennes döttrar var med också. Många fina cockrar var med. Sussi hade en kompis som ställde sin junior tik. Hon blev 5:e bästa junior tik. Roligt! Nemo och Wilma tyckte det var spännande. Innan utställningen tog vi en skogs promenad. Nemo och Mio passade på att bada i allt som gick att badas i. Vatten pölar och lerpölar. Hmmm nja de va väl inte de snyggaste när vi kom fram.... Men Mio skulle ju inte vara med så det spelade ju ingen större roll. Det roligaste va att Mio e så cool. Inge stressad eller nervös. Han tog allt med ro bara. Han är verkligen en super trevlig jycke. Stötte på en som jag tävlat på samma tävlingar med. Det var roligt! För övrigt var det han som plockade upp mig när jag gick vilse i Vattholma skogen när vi var där och spårade.


På fredag ska jag och syrran träffas och spåra med hundarna. Det ska bli jätte roligt. Det gick så bra med Nemo sist. Nu är hundarna helt slut...jag också. Ska vänta en stund sen ska vi ta en skogs promenad. Kanske träna lite också. Nästa vecka jobbar jag bara måndag till onsdag. Sen är det några dagar ledigt. Härligt! Jag har en massa saker att göra idag. Borde starta med att klippa Nemo. Han ser rent ut sagt förskräcklig ut. Han har inte varit så här långhårig i hela sitt liv. Jag prioriterar inte utseendet men ibland måste man ju fixa till kostymen lite. Han blir ju så fin då. Syrran har planer på att ställa ut Mio till hösten. Då ska jag hänga med vare sig hon vill eller ej. Det är så roligt med utställningar faktiskt. Jag tror han är en fin hund, men å andra sidan vet jag inte hur en cocker ska se ut... Jag tror han blir stilig i cocker frissa! Ha en fortsatt bra söndag!

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards