Alla inlägg den 7 juli 2009

Av Kattis - 7 juli 2009 06:48

Men å andra sidan har jag just klagat på att det är varmt så jag kan gott skylla mig själv. Det spöregnar ju ute. Stackars Wilma ville inte alls gå. Hon stannade flaera gånger på vägen och huttrade och frös sitt allra värsta. Nemo sprang nog å blundade för han lubbade omkring på en åker, fattade inte alls vad han höll på med.... I morse var jag ganska pigg faktiskt. Jenny väckte mig när hon skulle åka runt tjugo över fyra. Ja...då var jag ganska trött. Men Nemo kom upp i sängen och tyckte det var dags att typ gå ut eller så. Han stoppar nosen i ögonen på en. Det går inte att sova då. Jag blev irriterad och gick upp till slut. Wilma sov vid mitt huvud i natt. Raklång över min kudde. På nåt vis flyttar man på sig . Min rygg värker i dag. den har varit böjd på nåt vis, jag har legat konstigt.


Jenny och jag pratade lite om vad vi ska göra på semestern. Vi kom inte fram till så mycket. Jag ska ju bo hoss syrran ett tag när de drar iväg med sin husvagn på semester. Jenny och jag ska åka till Grönan nån dag. Gud vad skönt det är att inte behöva göra något! Jag ska försöka sätta igång med tränandet igen. Förhoppningsvis går det den här gången eller så blir det pannkaka igen.......


I går tränade jag lite med Nemo. Vi tog en runda på kvällen själva. Oj vad duktig han var, motiverad. Vi gjorde fjärren, ligg-stå-ligg-stå..... det funkade jätte bra. Är jag lugn är han lugn. Han gjorde jätte bra skiften. sen övade vi på lite tempo växlingar, det tycker Nemo är spännande och lite klurigt. Man vet ju inte vad matte ska hitta på.... Nemo är mattes lilla hjärta! Ha en bra dag!

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards