Alla inlägg den 25 juli 2009

Av Kattis - 25 juli 2009 20:07

........det är roligt och spännande. Syrran med familj är på husvagns semester. Jag och hundarna ska hålla ställningarna hos dem när de är borta. Ta hand om huset och lilla trädgården och de små djuren. Två marsvin och en liten kanin. Jag har nyss gjort rent åt dem i buren och tvättat deras lilla hängmatta. De fick färskt gräs och gurka. Marsvin är så mysiga för de kuttrar så härligt när de är nöjda med livet. Jag hade tänkt släppa ut dem ett tag i huset. Men lite oväntat har Nemo super span på dem. Han står mest tryckt mot gallret och glor på de små liven som inte verkar bry sig ett dugg. Men jag får säga åt honom på skarpen att han ska lämna dem ifred. Det kan inte vara roligt att se hans tryne hela tiden..... Jag har klappat om kaninen, hon? är jätte trevlig.


Jenny och jag har varit ute och gått me vovvarna. Det var jobbigt idag. Det tog lite över två timmar och det var jäkligt varmt. Brukar inte tycka det e jobbigt men i dag var det lite segt. Tyvärr rök Nemo och Diezel ihop lite granna. Nemo sprang ut på en åker sen kom Diezel efter och liksom lubbade in i Nemo bakifrån, då blir han inte så glad. I dag blev han ursinnig. Det var över på några sekunder. Diezel fick ett hål i nosen läppen och hakan. Inget allvarligt, knappt blodvite. Inte så kul ändå. Diezel är lite gåpåig ibland, tyvärr orkade Nemo inte idag han blev skit arg. Lika seg och grining som sin matte kan jag tro.


I går åkte vi och tittade på lydnads tävlingarna på Bro-Håbo BK. Fan vad det var roligt! Jag blev så sugen. Nu ska här tränas! Jenny blev också lite taggad. Det blev inga första pris för de jag kände som var med. Men de var jätte duktiga ändå! Man vet ju liksom aldrig vad som händer just den där dagen när allt ska klaffa så bra! På't igen ba! Vi ska träna sök i morgon. Jag e jätte nervös för jag har nog glömt bort allting......

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards