Alla inlägg den 3 februari 2010

Av Kattis - 3 februari 2010 20:45

  det är kväll och jag är själv hemma..............urs....jag gillar det inte....att vara själv alltså.  Tur att Nemo alltid håller sig i närheten. Vi har tagit en timmes promenad nu på kvällen. Oja det låter ju bra eller hur? Men jädrans vad sakta det gick..... Så vi gick bara halvlångt kan man säga... Det blåser och snöar lite granna. Nemo var lite kass imagen. Undrar varför? Tuggat mycket tuggben kan jag tro.... Nu ska jag snart glo på tv en stund innan det är dags för kudden...

Go kväll da!  

Av Kattis - 3 februari 2010 18:35

Har varit en okej dag! Har rätat ut några frågetecken som jag har funderat på också, känns bättre nu. Man ska prata med varandra, gud vad det kan kännas bra då! Jag har gjort käk, jag känner mig skita fet. Som en ko. Ska snart ta en längre sväng med hundarna. Måste skärpa mig! Efter mini-semestern är rutinerna som bortblåsta. Och det går ju bara inte att ha det så, det dåliga samvetet gnager och knaprar på en....


I dag har jag pratat med en arbetskamrat om just Vemdalen. Hon har nämligen stuga där. Det var jätte roligt. Hon visade lite fina bilder på hur det kan se ut där när det inte är snö. Jag säger bara HERREGUUUUD vad fint det är!

SUSSI!!!! DÄR SKA VI TA VÅRAN VANDRING! Sverige är ju så vackert. Och jag tror att våra hundar kommer att gilla det också. Att vandra där alltså.... Ska nog kolla upp lite vilka djurslag som finns där =)


Jag blir lite ledsen över att det snöar igen. Vad är det som händer? Snart är det väl isbjörnar och pingviner här utanför!

Wilma blåste nästan bort när vi var ute på lunch promenad. Vinden tar liksom tag i hennes fluffiga kostym. På måndag ska hon till Madde och bli fin. Frissan alltså. Har inte klippt henne nu när det varit vinter o allt. Men nu har det liksom gått över styr med allt fluff. Man vet knappt inte vad som är fram och bak på lilla Wilman! Blir det typ skita kallt så väntar vi. Har klippt en del själv. Det tossar ju ihop sig och blir hemska tovar som gör ont, åtminstonde måste det vara obehagligt. Nu måste jag ta en sväng med vovvarna!


Ha en fortsatt bra kväll!



Av Kattis - 3 februari 2010 05:31

                      

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3
4
5
6
7
8 9 10
11
12 13 14
15
16
17
18 19 20
21
22 23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards