Alla inlägg den 3 februari 2011

Av Kattis - 3 februari 2011 17:40

Det är aningens tråkigt att inte min sambo är hemma. Saknar honom enormt. Eftersom han inte är hemma passade jag på att laga mat som han ändå inte tycker om. Lax med jasmin ris och lite kokta grönsaker. Jätte gott! Min mamma har ringt mig hur många gånger som helst. Men jag har inte svarat. Jag ska ta ett snack med dom vid ett väl valt tillfälle. Om jag orkar nån gång i framtiden dvs... Snart är det helg då är dom tillsammans igen sittandes vid köksbordet. Jag har dessutom lovat mig själv att göra bra val, val som är bra för just mig....dom ingår inte där....


Det har u varit en ganska kall och blaskig dag idag. Men vad härligt det är att det töat så mycket. Men halkan är inget rolig alls. I går hämtade jag min kära bror i stan och skjutsade hem honom. På vägen hem i en rodell höll jag på att köra på en and eller anka eller vad det heter som spatserade rakt över körbanan till mitten av rondellen. Han klarade sig åtminstonde från min bil. Blev så rädd! Fy vad otäckt om jag kört på den. Stackars lilla fågeln! Hoppas den klarade sig från dom andra bilarna också. Brorsan bjöd på trevligt sällskap och lite prat och underbar kyckling gryta. Jisses vad min bror är bra på att laga mat. Jenny kom hem sedan också. Vi tog oss ut på tomten en stund med hundarna. Hennes Diezel har ju en fraktur i en tå så han är tvungen att vara ganska still. Stackars pojken har det jobbigt, men han blev iaf glad att vi kom så han fick nåt att tänka på en stund. Det är nog bara fyra veckor kvar på hans vila tills det är dags för återbesök. Hoppas han blir helt bra igen !


Har ju vovvarna med mig på jobbet. De sitter i en box i ett sk hund stall. Ganska många hundar sitter där. Idag när vi skulle ta vår lunch kiss runda var det lite väl mycket ljud där nere. Vissa hundar skäller som bara den, en annan sitter och ylar. Ganska frustrerande. Önskar att alla hundar kunde sova och vara tysta. Men icke. Undrar vad det beror på igentligen? Wilma och Nemo sover. Wilma skäller när första hunden kommer på morgonen. Det brukar vara Karin och hennes hund Wilma. Nemo säger inget. Sen kan hon bus skälla lite när jag kommer ner på lunchen o när vi ska gå hem. Men dom sätter inte igång bara nån tar i dörrhandtaget. Några har skrattat åt flatten när de gått förbi. Han sover om nån så släpper en bomb, då kan han ligga på rygg med benen i vädret rakt upp o ner, snarka och inte vakna av nåt. Det är så bra, han kan ju slappna av och finner ro att sussa en stund. Är Nemo lugn är Wilma lugn. Det är en enorm fördel att kunna ha med dom på dagarna. Hundarna trivs väldigt bra.


Nu är det dags för promenad tror jag. Kan ju inte sitta här och längta efter Tobbe! tur att jag har mina hjärtan-utan Wilman o Nemo hade det varit ledsamt! Kram på er o ha en bra kväll!!!















Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards