Alla inlägg den 6 februari 2011

Av Kattis - 6 februari 2011 16:38

.......har det blivit idag. Vi åkte mitt på dagen till Örsan för att fira Mathilda som fyller år, 13 faktiskt. Hon hade två kompisar där. En kille som verkar minst sagt förtjust i henne. Dom är så gulliga ju! Verkar vara en toppen kille iaf, han hade ju köpt ett jätte fint silver halsband med ett litet hänge typ ett hjärta. Och han talade minsann om vad det kostade och att priset var ju kanon bra eftersom han ju inte blivit ruinerad på kuppen! Barn kan vara så roliga så man kan dö! Hon har verkligen fina vänner!


På vägen hem stannade jag på Coop. Stefan o Jenny stannade också och handlade där. Passade på att veckohandla och skaffa mig ett med mera kort eller vad det heter. Alla har kort överallt-men inte jag. Känner mig helt ute faktiskt. Men nu är det fixat. Man kan ju faktiskt tjäna lite stålar! Ska nog fixa Ica kort oxå....


Har just tagit en sväng med hundarna. Vi har tränat "stilla". Men f-n vad det är svårt! Men det ska gå nån dag det har jag bestämt mig för. Wilma fuskade idag. Så fort jag avlägsnade mig norpade hon sin köttbulle som så fint var placerad på hennes luddiga lilla tass. Varför vänta när man är så sugen sa Wilma! Stånk... Vädret idag har ju varit underbart. tyvärr han vi inte gå med syrran när vi var i Örsan. det var synd, alltid så himla kul att promenera tillsammans med dom!


Snart kommer Tobbe hem. Herregud vad jag längtar efter honom! Mitt hjärta.... Här kommer bilder från dagens promenad!


Springer sitt fortaste!

                 


Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards