Alla inlägg under juli 2009

Av Kattis - 22 juli 2009 14:04

Nu har jag städat bilen. Jag fattar inte hur jag lyckas skita ner den så totalt på bara nån dag. Åker jag å tränar så är hela bilen full med saker som ligger huller om buller överallt. Men nu är den fin igen!

Av Kattis - 22 juli 2009 12:18

Nu har vi så smått satt igång med träningen igen. Vi har tränat både lydnad och spårat lite. Senare i eftermiddag ska vi till syrran och spåra. I går var Jenny och jag till Uppsala och tränade med Diezel och Nemo. Vi tränade lite vittringsapportering, det gick jätte bra. Lite halter tränade vi också på. Tänkte jag ska få till bättre halter, snabbare. Sen gjorde jag några skick till rutan. Det går delvis bra men han vill helst backa in och sen lägga sig ner. Det var så länge sen vi tränade så jag förstår att det är mycket i Nemos huvud just nu. Jenny och jag gick med hundarna i stan också. Fram och tillbaka på gågatan. Vi gick också längs med ån. Nemos ögon tindrade han ville helst bara bada.


För övrigt har jag ju semester nu. Så fantastiskt härligt! Jag ska nog allra mest vara med mina hundar. Men vi ska göra lite dagsutflykter också. På fredag ska jag ta hundarna och ev Jenny med mig å åka och titta när våra kompisar tävlar. Det är bra att titta på tävlingar. Då blir jag så motiverad och det är ju så nervöst och roligt att tävla.


Ha en fortsatt bra dag allihopa!

Av Kattis - 17 juli 2009 15:01

Av Kattis - 17 juli 2009 14:29

SEMESTER! Som jag har längtat. Vi har de senaste dagarna gått långa rundor med hundarna jag och syrran. Senast igår kväll gick vi från Kvarnbolund till Skärfelten. Mycket trevligt. Men satan va mycket mygg det var. Det var som en filt som la sig över kroppen. Riktigt näääästy! Nu när jag har semester ska jag göra allt för att sätta igång min träning igen. Jag har ju sagt att jag ska till elit om det så blir det sista jag gör! Ja men då e det väl på tiden att sätta fart Kattis! Det tycker Nemo också. För jag hoppas av hela mitt hjärta att det blir han och jag i eliten.... Jag är verkligen sugen på att börja tävla. Det skriver jag jämt sen händer inget ändå...men jag kan inte hålla på att träna när jag mår mindre bra. Hade en fästing i sängen i går kväll. Fy vad äcliga de är, den hade inte sugit blod, den låg där och väntade på mig tror jag. Isscchhh.........


Ni anar inte hur jag har längtat efter ledigt. Semester!!! Tjohooo! Ska skärpa mig och kanske blogga lite oftare. Jag e dålig på det nuför tiden.


Ha det så bra allihopa! Det ska jag ha det!

Av Kattis - 14 juli 2009 07:14

Det är ju så sista veckan innan semestern, allt går låååångsamt. I helgen har jag varit hundvakt åt syrrans cocker Mio. Mio har haft det mycket bra med mig och sina "kussar". Han var lite orolig en stund på kvällen. Men det gick över ganska kvickt. Vi har varit ut på äventyr. Bla till en sjö ute i skogen. Mio är värre än Nemo när det gäller att bada i allting. Han var totalt dyngsur hela tiden. Jag passade på att ansa hans lilla gula kostym också. Han tyckte själv att det var onödigt. Diezel och Mio har haft jätte roligt. De har brottats och lekt mest hela tiden. Vi har tränat uppletande också. Det var skita kul för alla hundarna lyckades bra. Mio fattade typ inte ett dugg men han hade kul ändå. Sen på söndagen fick Mio åka hem till sin familj igen. Han tyckte nog att det var helt ok. Han var nog jätte nöjd över att få vara med sin matte, hon har nog fattats honom i helgen.


I går kväll var vi in till stan jag och Jenny. Vi tog en sväng och sen tränade vi lite lydnad på vägen. Nemo var super laddad eftersom vi inte tränar så mycket just nu. Sättande under gång och lite annat tränade vi på. Wilma fick krypa och lite sånt.


Ha det så bra!

Av Kattis - 9 juli 2009 18:12

Ja, då var ju jag till syrran. Där bjöds det på fisk soppa. Det ver så gott. Jag åt mer än jag borde ha gjort men jag kunde inte låta bli.... Sen drog vi ut med hundarna på en långrunda. Värsta tempot. Hundarna stor trivdes. Mio badade i allt som gick att bada i....och det som är mindre kul att de badar i. Lerpölar och sånt. Han ålade runt som en liten gul larv. Det var svettigt och jag var slut när vi kom tillbaka. Men det var som sagt jätte roligt att gå på lite nya ställen. Idag var jag jätte sugen på att träna med hundarna. Uppehåll........tills jag kom hem. Spöregn. Bläää vad det är trist. Nu ska jag hjälpa Jenny lite... Go kväll!

Av Kattis - 8 juli 2009 11:45

...........ska vi göra ikväll. Äta lite god mat sen ska syrran och jag ta ut hundarna på lite äventyr. Det ska bli jätte roligt. Hoppas bara det är uppehåll så vi slipper en massa regn. Vi ska knata en längre runda har vi tänkt. Har tagit kontakt med min läkare i dag angående min tå som är ett bekymmer. Inte kul men jag överlever nog. Avskyr allt som har med doktorer att göra, det är läskigt tycker jag. Har fått problem med en armbåge också. Det går utför...jag börjar tackla av. Skoja bara. I går kväll när vi var ute och gick var det fruktansvärt med mygg. Vidrigt! Jag stannade och skulle ta kort med mobilen, på en gång blev mina händer fulla med myggor. Det gick inte att stå still med "bar hud". Varför blev det såhär stimmigt med mygg? Mygg-invasion?


Ha det så bra!

Av Kattis - 7 juli 2009 06:48

Men å andra sidan har jag just klagat på att det är varmt så jag kan gott skylla mig själv. Det spöregnar ju ute. Stackars Wilma ville inte alls gå. Hon stannade flaera gånger på vägen och huttrade och frös sitt allra värsta. Nemo sprang nog å blundade för han lubbade omkring på en åker, fattade inte alls vad han höll på med.... I morse var jag ganska pigg faktiskt. Jenny väckte mig när hon skulle åka runt tjugo över fyra. Ja...då var jag ganska trött. Men Nemo kom upp i sängen och tyckte det var dags att typ gå ut eller så. Han stoppar nosen i ögonen på en. Det går inte att sova då. Jag blev irriterad och gick upp till slut. Wilma sov vid mitt huvud i natt. Raklång över min kudde. På nåt vis flyttar man på sig . Min rygg värker i dag. den har varit böjd på nåt vis, jag har legat konstigt.


Jenny och jag pratade lite om vad vi ska göra på semestern. Vi kom inte fram till så mycket. Jag ska ju bo hoss syrran ett tag när de drar iväg med sin husvagn på semester. Jenny och jag ska åka till Grönan nån dag. Gud vad skönt det är att inte behöva göra något! Jag ska försöka sätta igång med tränandet igen. Förhoppningsvis går det den här gången eller så blir det pannkaka igen.......


I går tränade jag lite med Nemo. Vi tog en runda på kvällen själva. Oj vad duktig han var, motiverad. Vi gjorde fjärren, ligg-stå-ligg-stå..... det funkade jätte bra. Är jag lugn är han lugn. Han gjorde jätte bra skiften. sen övade vi på lite tempo växlingar, det tycker Nemo är spännande och lite klurigt. Man vet ju inte vad matte ska hitta på.... Nemo är mattes lilla hjärta! Ha en bra dag!

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards