Alla inlägg under mars 2010

Av Kattis - 9 mars 2010 19:41


  Lite bilder på Wilma o Nemo från i dag! Det har ju varit en jätte fin dag. Varmt och massor av vattenpölar! Wilma kunde knappt ta sig fram, inte vet jag men hon kanske var rädd för att drunkna? Äckligt var det iaf tyckte plutt Wilman... Nemo har varit på topp idag. Han har låtit bli varenda kisspöl. Ja, han har varit lite jobbig angående det ett tag nu. Men idag ville han bara vara till lags och helst bara ha sitt retiever koppel!?? Ja, vi roar oss på olika sätt.....


Efter jobbet tog jag en timmes sväng med hundarna runt omkring där jag arbetar. Det är fint att gå där. Så härligt att hinna med att gå i ljuset och liiiite i solen med innan den gick ner för dagen. Wilma   har vårkänslor. Hon fick tokspunk och sprang och anföll Nemo. Så roligt att se att de faktiskt leker lite med varandra. Nu ligger Nemo   mest o funderar på när det är dags för käk!

Av Kattis - 8 mars 2010 20:43

Och nu ska vi snart glo lite på tv. Huvudet bultar, jag mår just nu skit. Tog en Ipren, snart blir det nog bättre. Stackars mig..... Hmmm =)  Vi tog en timmes promenad. Wilma är helnöjd nu för hon har just fått käk. Nu saknas bara husses mage att sova på framför tv:n tycker hon. Kanska blir det lite träning med vovven framöver. Men jag tror det blir mer övertid denna vecka på jobbet....så det kanske blir tjorvigt att få ihop. Men jag ska göra mitt bästa. Nemo längtar så det spritter i hans kostym! Mamms är såååå urtråkig o vill inte göra nästan inget alls just nu! Men snart sååå...... Vädret gör att man blir så lätt och det känns som om det finns en vår inom en snar framtid! Jag gick på alla snö och isfria fläckar på dagens promenad, det har smält lite här å var. Åååå vad det är fint! Nu längtar jag mest efter Tobbe....undrar när han kommer hem?

Av Kattis - 8 mars 2010 18:34

Så trist.... Huvudet känns som en betong klump. Hostar konstigt slem och känner mig allmänt nere... Jobbade över ett tag i dag också. Nu ska jag snart gå ut med vovvarna. En timma borde jag orka iaf. Mamma ringde nyss. Hon vill att vi ska käka lunch i morgon. Får se om jag hinner. Men det borde ju gå...kanske... Tobbe fakturerar idag och kommer inte hem föränn sent i kväll. Syrran ringde och hon har hittat värsta stället vi kan vandra på. Jag ska kolla upp det senare efter hund promenaden. För övrigt får man väl se vad som händer den här dagen...ingenting förmodligen...


KRAM på er!!!

Av Kattis - 7 mars 2010 12:05

I går for vi iväg till Örsan på förmiddagen. Syrran jag och hundarna tog en sväng i det fina vädret. Vi hade bestämt innan att vi skulle gå långt. Och det gjorde vi. Sammanlagt var vi ute i fyra timmar. Med 30-40 minuters avdrag för kaffe och fruktsallad hos syrrans svärmor Ewa. Vi gick totalt 1,7 mil,ca 3 ½ timma. Ronny släppte av oss och hämtade oss. Så vi åkte samma sträcka vi gått med bilen för att mäta. Solen sken. Underbart väder!!! Man får ju så mycket energi. Det var så roligt! Men det känns i kroppen idag. Lite stel och en å annan blåsa på foten. Sen käkade vi middag. Jätte god lasagne och smarrigt fika. Tittade på sista Millenium filmen, Luftslottet. Aaaa.... den var så jäkla bra! Nemo kunde inte slappna av på hela kvällen. Trots att han hållt låda den långa promenaden osv var han på topp hela kvällen. Han gjorde allt för att få uppmärksamhet. Till slut var jag jäkligt less på hunden!


I fredags jobbade jag över så jag kom hem väldigt sent. Men när jag kom hem hade sambon städat hela huset och lagat jätte god middag! Vad glad man blir då!!! Han är ju allra bäst! BÄST BÄST BÄST!!!

Av Kattis - 2 mars 2010 18:43

.......jag tänker mycket på det just nu. Har fått erbjudande om en liten valp. Men jag måste tänka på saken. Just nu tränar jag inte alls med Nemo. Vi har paus. Ska jag ha en till hund måste jag vara på topp! Och det är hon inte alls just nu. Tänker inte ha hund för endast sällskap, det är inte riktigt det jag har hund för. Då ska man träna och tävla såklart! Det finns ju inte alls just nu. Fortsätter tänka........... Sambon är inte helt anti iaf. Det här ska tänkas igenom mycket noga. Har många månader på mig. Sen måste jag tänka på Wilma. Hon är ingen ungdom. Hon funderar nog fortfarande på varför Nemo inte blir hämtad av sin matte nån gång  ? Antagligen kommer jag fram till att det inte blir nån mer vovve.....men tanken finns ju där iaf...   


Längtar tills i helgen. Då hittar vi nog på något trevligt! Men det känns som om det är lååååångt kvar..........


Go kväll alla goa & gla'a!



Av Kattis - 1 mars 2010 19:53

........men det kan jag inte. En när och kär behöver hjälp. Men jag kan inte hjälpa. Fy vad det är vidrigt! Det allra värsta är att jag inte kan på nå't bra sätt. Det surras hit å dit som vanligt om hur det ska vara hur man ska göra. Men det är inte så lätt och självklart! Sorgligt, så förbannat sorgligt! Förbannat!!! Är så less på alla "pekpinnar", gör nå't istället!!!!


Helgen har varit ok. Har hälsat på en kamrat sen förr, som dessvärre blivit sjuk men nu mår mycket bättre. Åååå vad det var roligt att träffas. Träffade dessutom en del andra gamla "festar och klass kompisar". Så kuuuul! Hade ju helt glömt bort jeans jackan =) !!! Har ätit onyttigt hela helgen. Det är mindre bra. Men jag struntar i det just nu för det är ändå så trist med vintern. Det bara snöar och är kallt. Wilma har svårt att ta sig fram. Nemo älskar det här, massor av mysig snö att rulla sig i! Mattes hjärtan, nu ska vi ta en kvällis tror ja'! Ha en bra kväll!


Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20 21
22 23 24 25
26
27
28
29 30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards