Alla inlägg den 1 augusti 2010

Av Kattis - 1 augusti 2010 20:29

Tjolahoppsan! Tränade med Jenny/Diezel och Susanne med Rosso och Dissa på klubben. Det blev en hel massa roligt prat men en del bra träning också.


Det gick jätte bra för Jenny och rottis pojken. Han har fattat det mesta. Fattat att det är matte som är skojigast. Kul att se så som Jenny har tjorvat med denna vovve. Han är en riktig guldklimp! Ibland iaf...... De tränade halter åt olika håll och på raksträckor. Han håller liksom ihop länge nu. Det är så roligt! Ställande och läggande är också mycket bra! Det började lite med rutan också. Susannes boxer pojke va lite i sin värld idag. Han hade troligtvis en massa annat i huvudet än träning, apporter och sånt. Men lilla Dissa, som jag passade på att gosa lite med i dag, var jätte duktig. Hon ville apportera hela tiden, både trä och metallen. Vi provade även lite budföring. Men Dissa tyckte jag var typ skit tråkig. Jag gjorde nog inte mitt allra yttersta.....för att vara kul tykte lilla Dissa, som är ganska stor nu..... Tråk Kattis!


Jag är så inne i min träning just nu så jag har kläckt några bra saker i min lilla skalle. Angående rutan..... Den går just åt skogen..... Har ändrat kommando. Men det har jag insett varit dumt. Kommandot FRAMÅT! har en helt annan innebörd för min jycke tror jag. Nu använder jag som förr RUUUTAAAN!!! igen. Ska inte tjafsa med att han sitter så perfekt fot. I dag provade jag att hetsa honom lite och hålla i halsbandet när han stod brevid mej. Man skaffar sig fula tråkiga onödiga ovanor!! Det lönar sig att tänka till lite! Sen fick Jenny lägga pipis i rutan till en början för att jag vill inte ha vanan att jag går fram och tillbaka... Jenn y la ut synlig pip, sen gömde hon den lite sen kastade jag snörbollen över hans huvud. Försökte! Kastar som ett ar-e. Inte konstigt att hunden springer åt alla håll och kanter. Det gick jätte bra med rutan träningen idag.


Vi provade också lite hopp apportering när vi hade tillgång till hinder. Det tycker Nemo är bamse kul, lite halv sega ingångar men det övar vi på! Vi gjorde platsliggning. Nemo fick sitta. Han sitter bra. Vi avslutade med några svängar på agility planen. För Wilma ville göra nåt jätte skoj. Hon är så duktig och tycker det är så roligt. Vi struntade i självaste hopphindren. Vi sprang på balansbommen, över gungbrädan, slalom och A-hindret och lite sånt.... Mattes lilla Wilma blev trött av allt ståhej, hon börjar bli till åren det märks.


Sen bar det av till mina föräldrar. Det var trevligt att träffa mamma och pappa. Vi blev bjudna på mat. Mamma är fantastisk på att laga god mat!

Ja det var den här dagen det!



Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13
14 15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards