Alla inlägg den 14 augusti 2010

Av Kattis - 14 augusti 2010 13:32

Wilma vilar en stund.......      Våran dator gick sönder i början av veckan. Inte klokt vad beroende man är av den. Har längtat efter "fejjan" och in blogg! Vad har hänt då? Hmmm.....


Har fått lite "inside information" om Nemos nybildning togs bort för ett antal veckor sedan. Jag jobbar på rätt ställe kan man säga. Det visade sig iaf vara något ofarligt. Inflammatorisk process, inga farliga cancer celler .En inflammation som man däremot inte vet varför den uppkommit. Eller hur det kunde bli som det blev, känslig mun iaf. Fortsättning följer.


I början av veckan fick jag ett sms av min bror. De hade fått oväntat besök, Ja ni vet som i reklamen ungefär.... En liten hund. Den kom gåendes och höll till i nån buske där på tomten. Bror min och hans svärfar höll på ute på tomten. Hunden höll sig där..... Hur som helst ringde jag sen och åkte över till min bror. Allt för att se hur det var ställt med hunden och jag tog även med lite mat. De hade anmält till polisen att de "hittat" hunden, eller att den hittat dom, men ingen hade anmält dem saknad. Väl hemma hos min bror tittade jag igenom hunden. Verkade vara en sån där jakt spaniel av nåt slag. Wachtel eller hur det stavas.... Hur snäll och trevlig som helst. Lugn och sansad. Och framför allt väldigt trött! Den verkade vara några år gammal, grå runt lilla nosen och lite tandsten. Sen började vi leta efter hunden på SKK. Inte det lättaste! Den var tatuerad i örat. Jätte svårt att tyda. Men till slut så! det visade sig att den bodde en bra bit ifrån min brorsa. Han ringde och sökte ägaren. Det visade sig att telefon nummret hade upphört. Vad vi kunde se var hunden tio år gammal. Hon hade ett jätte fint namn! Kanske hade hon bytt ägare för länge sen??? Men vi klurade lite till.... Sen fick vi tag i ett mobil nummer. Ingen svarade men Leffe lämmnade ett meddelande. Efter ett tag ringde en äldre herre upp! han kom efter nån kvart. Oj oj oj vad hunden blev lycklig när den träffade sin husse! Det visade sig att mannen bodde på en gård. Han hade släppt ut den här hunden och sin andra vovve på morgonen. Tyvärr satt en hare utanför så båda hundarna stack på jakt. Det lät som om det inte var nåt ovanligt. Men hela dagen hade gått, hade inte ni saknat eran vovve?? Jag hade inte överlevt hela dagen utan mina hundar! Inte veta var de höll hus eller om något hade hänt! Otäckt! Underbart att hon fick komma hem till husse iaf. Hon sov nog gott sen! Lilla söta vovven!


Det har varit min första jobbar vecka efter semestern. Tungt att gå upp tidigt. Det har varit hyffsat lungt. Men väldigt stressigt samtidigt. För det andra har i huvet måste en annan lista ut själv. Fick beröm av min chef, det gjorde resten av veckan vill jag lova. Det gör mycket när man vill gräva ner sig!


Har börjat springa igen. Vilade hela semestern. men nu har man satt igång igen. Tur att Annika peppar mig, annars hade jag inte kommit iväg.. Kanske inte hon heller?? nåväl det blir runt 7-8 kilometer. Ganska bra. Kommer nog upp i närmare milen snart igen. Tobbe får springa med Nemo för han springer inte riktigt lika långt som jag och jag vill inte att Nemo springer för långt. Han springer med så bra....med mig.... Stackars Tobbe lyckades springa 4 kilometer.... släpandes efter hunden, det funkar inte alls med husse. Nemo är tokig!


Tränar på med Nemo. Har nya ideer om ställande och läggande. Får se om det funkar, troligtvis kanske inte... I morrn kväll åker vi till UBK o tränar lite. Just det.... Mio är numer en "DET". Han har inga bollar kvar. Vi var över i veckan och tog en promenad. Det har läkt fint och Mio är som vanligt igen. Nemo och Mios relation var minsann lite.....förändrad. Nu ville Nemo leka och hoppa omkring med Mio. Han bjöd upp till bus flera gånger och la sig ner för brottnings match. Wilma kissade hela tiden på Mios kiss och låtsades att han inte fanns på promenaden. Mmmm typiskt Wilman.....


Snart ska jag åka till Jenny. Vi har inte setts på evigheter. det blir visst grillat och jag har inskaffat snask. Det är vi värda idag! KRAM!

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13
14 15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards