Alla inlägg under december 2006

Av Kattis - 12 december 2006 08:18

Vi är lediga idag och i morgon. Wilma jag matte och husse ska åka till Dalarna. Det ska bli roligt tycker jag! Vad vi ska göra där? Öh..det kan vi berätta sen när vi kommit hem. Matte är lite hemlig av sig. Vi har nyss varit ut på morgon runda, eftersom vi är lediga idag blev det lite senare än vanligt. Så jag var lite otålig innan vi kom ut, matte är så trög ibland! Hon hittar inte sina vantar eller så hittar hon inte kopplet. Till slut kom vi ut! Wilma började med att jaga bort grannens katt från tomten! Hon tyckte att kissen var ivägen. Inte för att jag förstod det, tomten är ju jätte stor!Nu ska vi äta frukost och sen bär det av norrut!

Av Kattis - 11 december 2006 16:12

Äntligen är allt som vanligt igen. Wilma och jag fick vara med matte på jobbet som vi brukar vara. Vi gick en lång promenad i morse. Morsan bara gnällde på vädret!Wilma tyckte att det var för mörkt, hon kom bort flera gånger så matte fick ropa på henne. Men som tur är håller hon sig alltid i närheten. Hon är ju så liten vet ni! Jag är stor så jag kommer inte bort så lätt.På lunchen var vi ute och gick med våra kompisar. Asta, Hugo och Modde. De två förtsnämda är gårdshundar & Modde är en tax. Asta och jag busade. Jag brukar jaga henne i jätte stora cirklar. Hon tränar attack på mig, men det gör inget. Wilma går mest och flirtar med Modde...När vi kom in fick vi lite karameller och sen gick vi och vilade i våra bäddar en stund...

Av Kattis - 10 december 2006 18:27

Vi har nyss kommit hem från en promenad i skogen med Azzora och Alonzo. Azzora och jag sprang omkring som två raketer. Alonzo försökte leka med Wilma men hon tyckte inte alls att det var roligt...Matte var till Älvsjö idag också. Hon tittade på alla fina flattar. Hon säger att jag inte är riktigt lika stor som gossarna som var där. Men att jag är väldigt fin ändå. Matte vill att vi snart ska åka på utställning. Det skulle va trevligt, det finns alltid många fina flickor på såna tillställningar. Nu är jag trött, ska gå och vila en stund.... zzzzzz.......måste invänta kvälls maten.....

Av Kattis - 9 december 2006 17:04

Idag har matte varit på hund utställning i Älvsjö. Hon kom hem med massor av godis! Husse var rå impad över att hon inte köpt en massa "bra att ha" saker. Hon är bra på att handla bra att ha grejer till oss. När vi var ut nyss fick matte spunk. Vi mötte en annan hund och ägaren släppte bara fram sin hund till oss. Vi satt så fint på kanten av gångvägen jag och Wilma, och väntade på att de skulle passera, då tror en del att det är fritt fram på nåt sätt. Wilma blev sur, hon tycker ju bara om sig själv vet ni ju! Jag blev lite sur jag med. Men matte blev sitt allra suraste! Det händer tyvärr att mamsen blir arg på andra när de gör på detta viset! Det har hänt några gånger att nån har kommit fram och velat ge mig en omgång. Men som tur är har jag en kostym som jag kan burra upp! Matte säger att jag ser ut som en gigantisk kotte! Nu kommer våran kompis Troja! Hon är en rottis och jag tycker att hon är himla rolig! Ha're!

Av Kattis - 8 december 2006 19:42

Idag är det fredag. Det är en bra dag tycker matte. Jag vet inte riktigt varför. Idag fick vi vara hemma med husse igen. Matte stack till jobbet väldigt tidigt. Wilma och jag satt och tittade ut genom fönstret när hon gick till bussen. Jag blev lite ledsen. Tyckte det var lite trist att hon gick. Husse snarkade så jag skyndade mig att väcka honom strax efter att matte gått..han blev minst sagt överraskad! När husse åt frukost fick vi smaka, det får inte vi för matte. Långt senare kom matte hem.Vi har varit på promenad och dessutom tränat. Så nu är Wilma trött, jag blir inte trött säger matte. Jag fick ha min rosa boll när vi tränade. Vi tränade nya saker idag. I morgon kanske nån av mina tjej kompisar kommer...hoppas det. Wilma leker nästan aldrig med mina kompisar hon tycker mest om sig själv och tax tikar. Undrar varför hon tycker så mycket om taxar? Jag gillar nästan alla. Jag gillar Wilma, vi är nog bästa vänner. Matte tycker mest om oss, det säger hon jämt! Vi gillar henne också...Nu är det dags för kvälls mat!

Av Kattis - 7 december 2006 18:55

Idag har jag & Wilma varit hemma hela dagen. Vanligtvis är vi med matte på jobbet,men idag var husse hemma så då fick vi vara hemma hela dagen med honom. Fy vad husse är tråååkig!!! Han har legat mest hela tiden i soffan och sovit. Vi har varit ut några få gånger men bara på små promenader. Så jag och Wilma har mest legat och väntat på matte. Mellan varven har vi brottats några matcher på golvet. Jag brukar låta Wilma vinna för hon säger att hon är störst. Om man låter henne vinna så vill hon alltid busa ett tag till och det tycker jag är roligt.Men sen helt plötsligt så kommer matte hem! Jag blev så glad att jag hoppade upp och gav henne en bamse puss rakt på näsan! Hon kved lite konstigt strax efter men det var nog mest för att hon var överlycklig att se mig. Matte fattade rätt snart hur tråkig denna dag varit. Husse är sjuk, förkyld. Då blir det lite händelse fattigt. Men nu ska vi träna och gå på promenad med matte. Äntligen är hon hemma!

Av Kattis - 6 december 2006 21:29

I dag har matte och jag varit på träning. Wilma hade inte lust att gå på träning idag så hon och husse åkte hem efter jobbet utan oss. Vi tränade lydnad. Mina favvo tjejer var med. Den ena är favvo för att det är min syster yster den andra är favvo för att hon löpte , hon var fantastiskt fin i dag. Jag är så trött att det känns som om det springer tomtar på loftet! Men matte sa att jag är sååå duktig, jag är nog världens bästa gosse! Efter träningen blev det en kvälls promenad med syrran och hennes mini lilla kompis. Han är konstig den där knatten. Helt plötsligt hoppade han på mig och bet o slet i min kostym! Men jag talade genast om för honom att jag är större och starkare än vad han är! Så då blev han lite skraj, det kändes fint.Nu har vi ätit kvälls mat och ska nog snart sova. I morgon är det en ny dag och då måste man vara utvilad.Go natt!

Av Kattis - 5 december 2006 19:45

I morse väckte Nemo mig som bara han kan. Strax innan klockan ringde klockan kvart över fem kom han upp i sängen med ett gossedjur i sin mun. Lika glad som han är varje morgon. Wilma tycker inte alls att det är roligt att gå upp tidigt, hon är nog världens tröttaste hund på morgonen. Eftersom det regnade i morse tyckte Wilma att det var förfärligt att gå ut. Hon är så frusen av sig. Men då är det tur att man har ett svart yrväder som går ut i ur och skur! Med rätt kläder finns det inga dåliga väder! Så idag blir det nog en längre kvälls promenad med bara Nemo. Wilma ligger i soffan med husse och myser istället......

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23 24
25 26
27
28
29
30
31
<<<
December 2006 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards