Alla inlägg under december 2009

Av Kattis - 20 december 2009 14:22

Nu är det avklarat! Nästan iaf....  Det är så svårt tycker jag. Men som sagt det blidde fina klappar och dessvärre lite dyrare än tänkt. Men det kan det vara värt om barnen blir glaaaada! Hittade mycket fint till mig själv också. Väldigt mycket fint!!! Men jag blev utan för min lön kommer inte föränn dage före julafton eller nåt..... Har letat efter underkläder också. Men det finns mest fula underkläder, typ skit tråkigt! Nu ska jag städa, trist. Men jag skruvar upp stereon så blir det nog bra! Kramis!

Av Kattis - 19 december 2009 09:15

  Det känns härligt! Sovmorgon och en mysig moron promenad har vi hunnit med. Lika kallt idag. Wilma fick ha fleece rock idag. Det gick bättre att gå ut då. Nemo är på bus humör och han har gjort allt för att Wilma ska få utbrott..........och det är inte så svårt. Det blev en hel del bus på vägen.


I dag ska jag träffa min bästaste Jenny! Det ska bli kul  , vi har inte pratat på en hel vecka tror jag  . Det blir nog en promenad med vovvarna och lite fikande. Nu ska vi äta frukost. Ha en fin lördag!

Av Kattis - 18 december 2009 07:28

..........på att blogga. Är lite ur gängorna. Och kallt är det. Fryser ju hela tiden. Synd. Wilma hatar verkligen vädret. Hon gör allt för att slippa gå ut. Hon får åka till Madde och fixa till kostymen när det blivit varmare. Nu ser hon ut som ett super fluff!!! Nemo gillar vädret. I går var vi hem till Stefan en stund. Då kom Nemo på att han gillar Troja ganska mycket.........hon har slutat löpa för ett tag sedan. Nu hinner jag inte skriva mer! Ha en bra helg! KRAM!

Av Kattis - 15 december 2009 20:15

Massor av snö! Härligt. Nemo har rusat i snövallarna. Han älskar snön. Till å med Wilma sprang och busade en liten stund. Men det gick över ganska fort..... Nemo och jag tog en längre runda själva. Tog med snörboll och tränade lite läggande och ställande. Gick bra faktiskt. Det är ju liksom lite tränings torka igen nu ra. Jag känner bara att motivationen är som bortblåst och allt regn och mörker gjort en till en deprimerad kärring......igen! Jag orkar inte.


Nåväl. För övrigt har den här dagen varit jätte trevlig. Särskilt på jobbet. Många hysteriska skratt har det blivit. Det är så roligt med såna dagar. Många av mina arbets kamrater har idag vaccinerat sig mot influensan. Misstänker att det kommer vara ett visst bortfall av personal i morgon. Hoppas alla håller sig krya! Jag har hört att väldigt många har blivit krassliga av sprutan.


Angående snön! Jätte fint och härligt ljust och lite kallare. Men fy för att köra bil, det är så läskigt tycker jag. Just det! I dag har Kattis haft körkort i tre år! Nu är det dags att äta frukt eller nåt!

Av Kattis - 14 december 2009 20:27

Jo, jag ska just till att äta min apelsin. Men så började jag läsa på alla bloggar och sen kom jag av mig. Saknar Diezel lite, det är så tomt utan honom. Har lite sveda efter att han bet mig i låret och i högra skinkan. Men han är underbar ändå det lilla livet. Idag har det varit en trist dag på jobbet. Ja måndag är det ju och sen lite annat som var trist tyckte jag. Men vem har sagt att det ska vara roligt?? Nää just det, ingen alls! Sen var det ju lite som var kul. Ja ja......


Vi har vilodag idag. Inga långa rundor. Min rygg gör av nån anledning väldigt ont. Tjoflöjt! Där kom det lite gnäll. Nåväl. Nu ska jag ta min bapelsin. Goder kväller!

Av Kattis - 13 december 2009 14:23

I morse va vi ut hundarna och jag, på en knapp timmes lång promenad. Diezel var lös hela tiden. Så duktig! Sen blev det en sväng till Stora Sthlm. Många fina flattar var på plats. Man blir liiiite sugen på att ställa ibland. Men Nemos tandförlust är en del till att vi ju lagt ner den biten. Det finns ju roligare saker att syssla med, men det är väldigt kul med utställningar. för första gången handlade jag inte en massa skit. Bara nya reflex halsband till Wilma och Nemo. En bra investering!! Vi fikade också. Satan i gatan, det kostade nästan 200 spänn! Vi var bara där en liten stund. Man blir så trött av att spatsera runt där. Jo just det.......vi kollade på lydnad också. Ahhh så jäkla duktiga dom är. Man blir helt tossig ju!


När jag kom hem tog vi ytterligare en sväng på två timmar. Men Diezel var jäkligt spunkig idag så det blev koppel på nästan hela vägen tyvärr. Men han fick vara lös vid några tillfällen och springa omkring lite. Nu är vi trötta. Ska åka över till brossan och lämna Diezel snart. Om han bara kunde svara i telefonen! Jag får terra honom ett tag till! ha en fortsatt bra söndag! Tjing tjong!

Av Kattis - 12 december 2009 15:42

MMS-bloggning  

Av Kattis - 12 december 2009 15:32

MMS-bloggning  

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5 6
7
8 9
10
11
12 13
14 15
16
17
18 19 20
21 22 23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards