Alla inlägg under december 2009

Av Kattis - 12 december 2009 15:21

Och Diezel var lös hela vägen, han är så duktig alltså! Värre var det med kisset. Ja, alltså han hittar flickekissfläckar som han gottar sig i. Grrr.....  ....... Han hade lite svårt att släppa det, men han försöker ändå. Sen är han så hårdhudad. Det går liksom inte att läsa lusen av honom. Hans hals skinn är så tjockt och stramt! Jenny måste ha världens största händer eller nå't! Det funkar bra mellan honom och Nemo också. Inga störiga miner eller något sån't. Skönt!


Nu ska jag fundera ut vad vi ska äta till middag. Kanske ska jag äta lite godis i dag? Det kan man nog vara värd. Lite bilder på hundarna för mindre än ett år sen. Då lekte pojkarna. Inget Nemo skulle göra idag direkt!       



Av Kattis - 12 december 2009 13:32

Och meningen var att jag skulle fira! För jag har vägt mig idag hos Viktväktarna. Men inte blir det så mycket fira......det står stilla  ! Ja ja.... Förhoppningsvis blir det roligare nästa vecka. Jäla siiiit!


Diezel är ju  här hos oss. Det går bra, mycket bra. Han är en snäll gosse. Han har fått vara lös mycket och det funkar faktiskt. Det vore förödande om han fick tillfälle att sticka på vilt. Men han kommer när jag ropar stannar när jag säger det. Duktig pojke. Vi var bla ut en timme i morse. Snart ska vi ta en sväng i skogen. Får allt se hur det går  ??? För övrigt är han ganska trött, det har blivit många timmar ute. Men det är så roligt att ha en ny hund för några dagar. Nu känner man liksom honom på ett lite nytt sätt.


I dag har jag lyssnat på musik. Det är så roligt at rota omkring och hitta gamla favvosar. Finns mycket bra som man inte hört på flera år känns det som. hinner inte träna nåt i helgen heller. Veckan har varit tröttsam. Jag måste hinna med hemma också. I går städade jag och skurade. Fy vad skitigt det blir när man har en massa jyckar.


Sen längtar jag till nästa utgång, det var så länge sen jag hade så roligt som förra helgen. Inte så ofta men ibland är det ju så roligt! Jenny och jag har så kul. Vi skrattar i veckor efteråt!


Nu ska jag gå ut med hundarna. Ha en bra lördag allihopa! Det ska jag försöka ha!!!

Av Kattis - 9 december 2009 21:20

......har kollat på Facebook lite granna. Det är så roligt ju! Men rätt så nördigt också på nå't vis. Det är liksom lite menlöst. Men jäkligt kul. Man kan ju hitta alla möjliga personer...hi hi hii........


Ja just det ja! Tobbe har tvättat. Mmmm inget konstigt med det. Förutom att det ibland sker små missöden. 30 tvätt har tvättats i 2 1/2 timma i 60 grader! Några plagg mindre har jag nu. Bara att kasta. Blir så irriterad! JAG VET ATT DET INTE VA MENINGEN! Men det gör mig mindre glad. Allt går inte att tvätta i 60! Det har hänt förr, men det brukar bara vara såna där färg missöden som inträffar då... Ja vitt blir grått för det råkade ligga kvar en svart strumpa eller det vita blir rosa eller nåt......Min nya super duper snygga autfit är knappt hälften så lång och femdubbelt så bred............. Fan rent ut sagt! Men den passar nog en super duper fet dvärg eller så........ Ja skit samma! jag är bara lite trött.......igen! Dagens gnäll, SORRY!

Av Kattis - 9 december 2009 20:45

Att träna med hunden. Nemo och jag var överhuvudtaget inte på samma planet. Eller jag var här men han var i sin lilla fabelvärld. Han tyckte nog jag var i fablernas värld och han var närvarande...hmmm..... Åkte till Jenny efter jobbet iaf. Hon och stefan bjöd på jätte god mat och fika. Sen tog vi en sväng i spåret. jätte skönt. Och kul att prata om helgens bravader desutom.....he he heee....... Min svarta tokiga flatte var helt ur gängorna (antagligen JAG som va det...)! Han hoppade omkring och stökade underfotgåendet. Sen sa jag åt honom att skärpa sig. Men till saken hör ju att jag aldrig gör det annars....vilket gör att han blir så ledsen  . Så vi sket i alltihopa istället  . Gjorde lite roliga saker sen fick det va! Diezel gick jätte bra  . Men han gillar fortfarande inte vädret, blött o kallt och eländigt sa han! I morgon ska jag ju hämta Diezel på kvällen. Han ska bo hos oss över helgen. det blir spännande. Vet inte riktigt hur jag ska lösa fredagen bara eftersom jag jobbar och mina hundar e med mej på dagarna. Men jag tror jag har en bra lösning. Vi får se.


För övrigt mår jag bättre idag. För tillfället struntar jag i att sluta röka, det funkar ju inte. Mitt humör är eländigt på alla vis. Känner inget sug men det påverkar mig jätte mycket tyvärr, mycket mer än jag tror och vet. Nån dag ska det gå. Men inte idag.


Ha en fortsatt bra kväll allihopa! Morgon dagen kan bli jäkligt jobbig. Stånk............

Av Kattis - 8 december 2009 21:11

Ja jag är helt slut. När jag kom hem från jobbet var jag tvungen att lägga mig i soffan-och sova! Sov inte så länge men väldigt tungt. Jag känner mig orolig, nästan som ångest men jag vet inte varför. Eller jo....det är för att jag inte orkar....gå ner i vikt, träna med hundarna, promenera med hundarna, träna själv, vara glad hela dagen ........sluta röka, bryta ihop och komma igen. Och ja allting annat. För att jag är naiv som nån en gång sa. Ibland bara orkar jag inte. Ääähh det blir bättre men just nu är jag bara så jävla trött! Men jag ska göra allt det där men kanske inte just nu...på samma gång...särskilt inte gå ner i vikt och sluta röka, det går inte alls, särskilt om man ska vara så förbannat glad samtidigt!!!! Go nattis på er!

Av Kattis - 6 december 2009 13:43

Jag mår ganska bra idag. Sov till typ strax före ett, det är skandal  . Men det är väl därför jag mår bra kan ja tro. I går var det väldigt väldigt skoj. Vi var på Flustret och härjade runt. Träffade många roliga människor och andra som inte var fullt så roliga men ändå....... Kul var det och ...ja....vi var ganska glada i hatten också..    


Nu ska jag gå ut en stund. Idag ska jag inte göra någonting, bara äta godis och gosa med Nemo. Kanske gör vi något lite senare. Ha re ra!

Av Kattis - 5 december 2009 16:50

Det var ett tag sen jag blogga. I morse träffades Jenny och jag och spårade. Det gick jätte bra. Jenny la ut roliga spår till voffarna. Wilmas va ganska långt.....för att vara ett "Wilmaspår". Hundarna är trötta, vi var ut på en längre runda också. Idag ska ju matte på kroooogen! tjohoo, jag hoppas det blir skoj bara. först ska vi på fest, 40-års fest! Ronny, självaste grannen har ju fyllt 40! GRATTIS! Till Åsa också........men hon har några år kvar till 40.


Ha en bra lördag! Det ska jag ha, i morgon mår jag troligtvis skit!

Av Kattis - 2 december 2009 19:24

Efter jobbet åkte vi till Jenny. Hon och Stefan bjöd på lasagne. Jätte gott. Sen åkte vi till fotbollsplanen. Tränade lite. Nemo och jag övade ställande och apportering. Jag råkade trampa på hans tass  . Han gjorde allt för att vara till lags efter det.... FY vad det känns hemskt  . Som tur är går det ju över. Men ischhh.... Sen tog vi ett varv i spåret. Diezel är ju som en ny hund!


För övrigt har dagen varit trevlig måste jag säga......... Dags att göra lite nytta! Men hallå........ööööhh......har ni kollat in ALLA smileysar????????????

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5 6
7
8 9
10
11
12 13
14 15
16
17
18 19 20
21 22 23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards