Alla inlägg under september 2007

Av Kattis - 19 september 2007 17:37

Snart ska jag på kalas. Nästan hela min familj fyller år i september, likaså jag. Det har varit en ganska jobbig vecka och jag är så trött. Kanske är det en släng av latmask eller höst depp? Ja inte vet jag. Då är det bra att det dyker upp en födelsedag så att man blir lite glad och får träffa sina syskon.


Har varit slarvig med springandet i veckan, har varken hunnit eller orkat. Idag åt jag en massa snask dessutom....


I helgen ska jag och Jenny på Ladies Night i globen. Det ska bli roligt. Lite party.


Nä nu ska vi dra vidare!

Av Kattis - 15 september 2007 13:19

I morse sprang jag. Hade sälle av Sussi och Annika. Sprang fem kilometer.Vi var ju på syrrans kalas igår. Eftersom jag är som jag är och gillar tårta och kakor och sånt så var jag tvungen att smaka av allt. Bla var det prinsess tårta och en jätte god choklad tårta. Många smaskiga kakor mm.Allt fika bröd och annat onyttigt som jag proppade i mig på kalaset igår är som borta. Det känns bra. Det var dessutom bra springar väder, för man blev inte så svettig. Bara ganska... Hade ju lite problem att komma på en present till min syster. Men jag köpte ett träningsredskap till henne. Casalls nya gymnastik boll. Hon blev skita glad! Den är som en stor boll som man använder när man ska träna. Men det var mest på skoj, men som sagt hon tyckte det var jätte bra. Det var en liten instruktionsbok med. Så vi gjorde några av övningrna på bollen. Jisses vad jag garvade. Det var ganska svårt. Tänk vad kul man kan ha med en boll....


Idag är det fullt ös igen. Ska fixa lite saker till en viktig födelsedag. Undrar om han läser min blogg?? Nåväl, jag får avslöja mer sen...


Jag är så glad att det gick bra för Ullis och Azzi på deras lydnads debut. GO' GIRLS! Ni är så duktiga.

Nu ska jag fara till stan och göra några viktiga ärenden. Ha det!

Av Kattis - 14 september 2007 16:11

Ikväll bär det av till Örsan. Min syster fyller år. Har inte köpt nån present än. Visst är väl det bra planering? Det värsta är att jag inte vet vad jag ska hitta på till henne. Hmmm....

Vi ska äta middag där. Alltid trevligt. Min mellan bror och hans familj är också där. Ska bli roligt att träffa alla barnen. Det ska bli gott med fika. Ska nog bälja i mig mycket kaffe. Jag är dunder trött idag.


Ulrika och jag gick en rask promenad i morse. Vi var duktiga tycker jag. En timma. Men hon skrattade åt mig när jag visade hur fort vi måste gå och sa till henne  -Typ såhär fort måste vi gå idag! Hon skrattade, det gjorde jag med eftersom jag lät som en femåring. Men det är för att vi såsar oss fram ibland. Och jag vill känna att jag har rört på mig annars känns det inte bra. Min vikt är bra just nu, men kan alltid bli bättre. Spinningen på söndag blir nog inte av. Då blir det till att springa som en tok i helgen. I morgon bitti ska jag springa i alla fall. Sen ska vi bort på kalas.


Appropå ingenting. Det allra bästa roliga och mest fantastiska jag vet det är när man har en dunder bra träningsdag med hunden! När allt går sådär super perfekt och man är samspelta. Jag hade en sån dag igår. Åååååå vad jag har saknat det! Det enda som slår det är en bra tävlingsdag!!

Av Kattis - 12 september 2007 21:11

Idag är jag helt slut. Fy vad det är trist. Efter jobbet så städade jag hund rummet, har städ vecka denna veckan och nästa med. Det var super tungt. Men det blev fint efter tre timmar sopning och dammsugning. När jag kom hem åt jag. Tobbe lagade mat idag, serverat bara att äta. Sen var jag ute å gick 40 minuter. När jag kom tillbaka beslöt jag mig för att skriva ett viktigt mail. Har hållt på med den i typ 2 timmar nu. Det blev typ jätte långt och jätte konstigt. Kom på att jag missat att skriva vissa saker så jag fyllde i lite här och där med små meningar. Det blev fel och jag ändrade och ändrade. Tillslut fattade jag inte vad jag skrivit över huvud taget. Hur kan man misslyckas så totalt. Gör ett nytt försök i morrn. Både brorsan och syrran fyller år nu i dagarna, då blir det galej.

Har sagt till Wilma att hon ska ge fanken i datorn! att hon är för liten för att blogga och skaffa nät polare. -Klaffen mamms! svarar hon då....

Tobbe har dragit igång sin VVs firma nu. Roligt. Nää nu måste jag sova. Morgon dagen blir tung....

Av Kattis - 11 september 2007 21:33

Vart tog alla braiga människor vägen?

Alla braiga att ha saker?

Mina godispåsar?

Min mat?

Varför kan ingen hjälpa en stackars cocker/cavaljer dam i sina bästa år?

Jag har fått nog nu.....

Jag säljer mig själv till någon foderfabrik.

Jag kan vara en sådan bra att ha  kvalitets kontrollant.

Sitta med i styrelsen för världens mat?

Jag säljer mig till högstbjudande......en korv,,,,,två korvringar....

en helstekt biff med gräddsås? vad sägs?

Min mage knorrar så skynda dig!

/ Wilma. världens hungrigaste hund

( betalning sker i form av massa mat till bara mig)

Av Kattis - 11 september 2007 16:28

Idag åkte jag hem tidigare från jobbet. Tänkte att jag skulle hinna med lite annat. Har storstädat. Det gjorde jag bra. Skulle springa idag men jag har ont i magen så jag får nog vänta nån dag eller två. Det blir nog en lång promenad istället. Sitta still går ju inte för sig!


Det är härligt höst väder idag. Synd att det börjar bli mörkt på morgonen och på kvällen. I morse var det ju den vanliga morgon rundan runt där vi bor. Fick ett sms av Ulrika att hon var trött och skulle gå hemma hos sig. Jag förstår henne helt. Så jag gick själv. Men det är nåt särskilt med tidiga morgnar. Det är mörkt och helt tyst och stilla. Inte en kotte är ute. Bara vi...

Annika ringde nyss. Det blir två eller tre varv i spåret idag ändå. Det är bara att ta en ipren. Man blir ju trots allt väldigt peppad av att ha nån att träna med. Det blir nog svettigt. Let's go!




Av Kattis - 10 september 2007 18:17

Jag har ont i min bak. Bak värk kan man kalla det....Vi for ju till Enköping i går och svettades floder på spinningen. Det var jobbigt men kul som bara den. Så idag har jag ont i baken, får nog ha vadderade byxor på mig i fortsättningen.  Men ingen tränings värk eller så. Känns fint!


Idag har vi inte gjort så mycket. Ska gå ut och gå snart tänkte jag. Jo, var ju till käk kirurgen i morse. Men det gick bra! Tanden (visdomstand) har inte växt så mycket. Så har jag tur behöver jag inte ta bort den. Den operationen är jag glad om jag slipper. Har gjort det tre gånger tidigare. Att vara sydd i mun är ingen höjdare. Att gå till tandläkaren över huvud taget är ingen höjdare! Vad ska man med visdomständer till egentligen? Det är ju bara till besvär och stökar till i livet.


Wilma har busat med sin nyckelpiga idag. I bia-bädden. Busat och busat vete katten..........



Av Kattis - 9 september 2007 16:08

Jag ska på spinning ikväll. Jag har lurat med Ulrika. Vi ska först hämta upp min syster. Jag hade spinning bebut förra helgen. Det var fruktansvärt jobbigt. Och ont i röven får man me! Men det är kul att träna. Ska ta mig i kragen och börja på "friskis" med. Ulrika och jag ptatade idag om att vi kanske skulle ta cykeln till jobbet nån dag i veckan. Det skulle vara roligt! Tur att det är punka på den :-)


I morgon ska jag till käkkirurgen. Inget jag ser fram emot alls. Som tur är så är det bara undersökning. Men sen då?? Vill inte ens tänka på det......







Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28 29 30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards