Alla inlägg den 28 september 2007

Av Kattis - 28 september 2007 18:19

Inatt vaknade jag. Mat klockan ringde. Kände att det kurrade lite i min lilla mage. Då tog jag mig upp ur min bädd och spatserade runt för att hitta något ätbart. Mina små pyttiga näsborrar talade om för mig att det var hallen jag skulle gå till. Mattes väst hängde där. Kravlade upp på skohyllan bland alla skor och hängde där som en liten babian. Gnagde några hål i väst fickan så att jag skulle komma åt snasket. Åt upp alltihopa. Det kändes redan bättre och jag kröp upp och lade mig hos mammsen på hennes kudde. Sen sov vi.


Klockan ringde och då låg jag kvar en pytte stund. Men när matte hällde upp frukosten vaknade jag. Vi får inte frukosten föränn efter promenaden. Det var ungefär nu som matte upptäckte att "någon" hade gnagt på hennes väst ficka. Jag låtsades titta åt ett annat håll när hon muttrade, så jag tror inte att hon förstod riktigt vem som var den skyldige.........Sen blev det dags för morgon rundan. Vi gick jätte långt men det var roligt för jag var så pigg denna dag.


Frukosten var väldigt god ska ni veta. Synd att det roliga tar slut så snabbt bara! Sen bar det av till jobbet. När vi kom hem därifrån var jag och matte ute i skogen. Hon kastade dummies åt mig. Ååååå va de va roligt! Det var länge sen jag kuta som en tok och vara mig själv,fågel hund för en stund!


Åkte med husse in till stan en stund nu ikväll. Han bäddade åt mig i passagerarsätet, fick åka med stols värmen på. Det är riktigt mysigt tycker ja!


Var in till grannen en stund. Lyckades tigga åt mig en liten bit skorpa. Det är inte lätt att vara gullig. Nu ska jag nog ligga på husses mage resten av kvällen, vi brukar titta på tv:n såhär dags....Go natt!!

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28 29 30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards