Alla inlägg den 1 januari 2010

Av Kattis - 1 januari 2010 21:21

Snart ska vi ta en kvälls runda....det blir nog bara jag och Nemo. Wilma får gå ut lite bäst hon kan. Jag har ätit typ super mycket chips framför tv:n. Vi har kollat på Inglourious Basterds. Den var rå....men sevärd.


I morrn ska jag träffa fantastiska Jenny. Vi ska motionera och snacka strunt. Det gillar jag. Kanske hinner vi träna lite med hundarna också.


Nu ska jag gå ut och göra det som jag borde sluta med.....röka alltså..... Sen blir det prommis med jycksen.....jycken!


Tjong å fjong på er!



Av Kattis - 1 januari 2010 16:23

Har nyss komit in från en långpromenad med Nemo. Det var jätte skönt att gå idag. Men delvis oplogat så det var rackarns tungt att gå. Dessutom snöade det rätt bra sista biten. Men jag brände nog lite iaf. Vi mötte en tjej på en häst, och den hästen fick tokspunk. Den blev rädd för nå't vid fårhagarna och började snurra och lubba bakåt. Nemo kunde inte fortsätta gå. Han stannade och tittade länge på den stora hästen, mycket märkligt tyckte han. Själv tyckte jag att den vettigaste vore att flytta på sig...... Det smäller en hel del så jag ska avvakta lite innan Wilma får gå ut. I morgon ska jag åka någon annanstans att gå. I morse fick Nemo leka med en annan hund. Det uppskattades. Det var en tjej som var här och hälsade på någon släkting eller nå't liknande. Hon frågade och jag tänkte att lite bus livar ju alltid upp. Hon hade nån slags jakt spaniel. Jätte lydig o trevlig. Nemo tyckte att hon var skit snygg o ville vara helst på henne. Hon blev rätt sur och sen var det fullt ös............... Wilma stod i snö drivan och skällde hela tiden..... Inte alls irriterande-jag lovar!


Nu ska jag inte göra så mycket mer idag. Är trött! Ha en fortsatt bra dag!



Av Kattis - 1 januari 2010 10:25

Vi hade en jätte trevlig nyår. Lungt och skönt. En massa gottis och mat. Annika syrran och jag tog en promenad på eftermiddagen. Hundarna sprang som tokar. Wilma njöt av att kunna vara ute, Mio och Nemo sprang och busade mest hela tiden. Sen spelade vi spel och hade trevligt. Vid tolvslaget gick vi ut och drack champagne......som ursäkta mig smakade skit..........hade nog fått i mig lite om jag varit i hatten lite innan...... Det var så vidrigt! Vad gör man inte....


Nu har jag nyss vaknat. Han jag bor med har varit ut en kort stund med hundarna och nu ska jag ta en längre sväng. Väger liksom ½ kilo mer idag. Måste brännas omedelbart!


Hoppas ni hade det bra! Och hoppas ni mår bra idag  !

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21
22
23 24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards