Alla inlägg den 23 januari 2010

Av Kattis - 23 januari 2010 23:03

Har tittat på Vit Oleander. Se den om ni inte har sett den. Så bra film tycker jag. Grät en del. Den är trgisk, sorglig och på nå't vis ångest framkallande, kan man kalla det de'??


Nu ska vi ta en kvälls promenad. Och..............vänta på att fyllona ska skjuts hem................. go kväll!

Av Kattis - 23 januari 2010 19:03

På vägen hem när jag hade skjutsat "fyllona" hade en bil åkt i diket i utkanten av Storvreta. Dikes kanten är brant och det är snorhalt. Det stod två personer på vägen och ytterligare en bil. Jag stannade och frågade om de behövde min hjälp. Den behövdes. Killen som åkt i diket berättade att det passerat en massa bilar utan att ha stannat. Så han var nog glad att några äntligen gjorde så..... Jag blev nervös iof lite skraj. Men hur i helskotta törs man bara åka förbi? Någon kan ju ha blivit skadad eller nå't. Ja nu gjorde ju inte jag så mycket för det kom strax efter mig ytterligare en bil som hade linor och lite andra bra saker i sin bil......som inte jag hade.... Så till slut drog två bilar upp bilen ur diket! Han bad om ursäkt att han han kanske förstörde våran lördag kväll. Men se det var ju inte alls någon fara! Vi hjälptes ju åt så gott det gick! Och det var ju tur att ingen hade blivit skadad, det hade varit fruktansvärt!


Ha det gott alla!

Av Kattis - 23 januari 2010 17:42

Ja det är vad jag ska göra snart! Till nån tillställning på vischan...... Idag har jag städat en hel del. Så nu är det fint hemma. Sen var jag förbi Jenny en stund och sen åkte vi till hennes föräldrar å fixade lite grejjor. Gosade med deras små missmjauer, jätte söta. Jag körde ner i ett hål o höll på att köra fast men det gick bra till slut. Blev bara lite nervös.... Hundarna har haft lite halv tråkigt idag. Men vissa dagar bara blir ju så. Snart är det en liten semester till Vemdalen som är på g. Längtar det ska bli så skönt att åka bort ett tag.


Nu är det dags att dra! Ha en bra kväll!


TACK LEFFE FÖR ÖVERSÄTTNINGS HJÄLPEN! Du hjälpte mig att sova......=)


Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21
22
23 24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards