Alla inlägg den 4 januari 2010

Av Kattis - 4 januari 2010 22:18

Nu har jag provat min Ipod Svenne! Han e bra  ! Han e toppen den där Svenne  . Har varit anti att lyssna på musik när man är ute med hunden. Vi motionerar rätt friskt. Och går jag bara med Nemo så är det toppen. Nemo lyssnar så bra på mig och vi traskar ju mest på...... Naturligvis går jag på mycket fortare också. Så det är faktiskt bara bra. Men det kan ju vara farligt om man inte har koll hela tiden såklart, det är jag på det klara med. Sen en sak till som jag kom på nu som e bra........det tar jag sen förresten. Nu ska jag kolla på tv....


Nu ska Svenne få ladda färdigt!

Av Kattis - 4 januari 2010 20:36

Svenne är min Ipod. Svenne e typ grön, jätte fin! Jag har fixat en massa musik till Svenne. Så roligt! Kattis har lärt sig nå't nytt. Cooooolt!!! Som tur är har Jenny hjälpt mig med Svenne idag för jag fattar...fattade....typ noll. Nu förstår jag lite iaf. Tänk att så lite kan göra så mycket i min otroligt skojiga vardag! Stånk!


Vi har för övrigt gått en väldigt lång och kall promenad med alla hundar idag. Eller inte alla...... Wilma fick vara hemma. Hon är oxå rädd för smällarna.


Jag hoppas att det slutar smälla nån sablarns (heter det så???) gång! Ha det bra, det ska jag ha det! Tjoflöjt!

Av Kattis - 4 januari 2010 09:08

I dag är jag mig själv nästan. Känns underbart. Som en ny människa faktiskt! Vi har varit ute och spatserat i skogen och runt den här hålan vi bor i. Lite över en timma i inte jätte snabbt tempo    .


Igår åt jag ju pizza och en massa godis. Jag vägde mig på kvällen. Fy vad man går upp av att äta en massa skit. I morse var det mycket bättre tack å lov.


Jag har köpt en Ipod. Bästaste Jenny kommer hit i dag o ska hjälpa mig. Hon fattar liksom hur man gör till skillnad från mig som inte fattar ett smack. Eller man kan nog säga att jag vill bara att det ska fungera. Har noll tålamod till att pyssla med såna saker. Men det ska bli kul ändå... Hon är klok som en bok! Själv e ja klok som en sill =) ..........eller ett ......... Ha haa!


Nu ska jag göra vettiga saker som man måste göra ibland.


JAG ÄR JU LEDIG HELA VECKAN!!!!!!!!!!!!!!!!!



Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21
22
23 24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards