Alla inlägg den 24 januari 2010

Av Kattis - 24 januari 2010 19:45

........onsdag ska det börja snöa tydligen. I hela landet! Det kommer kanske bli oväder??? Vi som ska fara norrut på torsdag morgon!! Och jag som ska träffa syrran och träna i Knivsta tänkte jag. är livrädd att köra bil när det är snöar och är halt o dålig sikt, det är läskigt. Provkörde V40:n. Jädrans vad den går bra! Like it!!! Ska köra den nu i veckan hade jag tänkt. Sambon har ju satt på vinterdäck på den idag. Den har stått hela vintern. Nu ska jag o nemo gå ut å   .... Nemo dricker jätte mycket vatten. jag blir naturligtvis orolig, men Tobbe sa att det är väldigt varmt inne.  Själv är jag så frussen så jag tycker att det är kallt mest hela tiden....    

Av Kattis - 24 januari 2010 18:06

Hämtade fyllona vid halv två i natt. Den ena somnade och den andra pratade mest hela tiden. Skjutsade hem Håkan för det kändes inte snällt att bara lämna honom inne i Uppsala. Då skulle han tagit taxi därifrån. Jag var ju ändå uppe och vaken..... Och när man är slirig är det ju skönt att komma hem ganska kvickt. De hade haft väldigt trevligt o ätit gott på festen iaf!


I morse tog jag Wilma och Nemo en skogs promenad. Det var länge sen vi gick i skogen tyckte Wilma. Hon drog och slet i alla möjliga grenar och kvistar och sprang som en tok. Nemo gjorde likadant. Sen åkte jag och Nemo hem till Jenny. Vi tränade med hundarna. Det var länge sedan. Nu ska vi försöka sätta igång igen efter en lååååång vintervila! Vi har massor att träna på. I dag blev det fot träning, att få till bra position då han plogar skuttar och gör lite av varje.... Vittringen-gick jätte bra! Rutan träning-gick inte bra alls! Men men, man ska ju ha nåt att träna på också.


Diezel och Jenny tränade på fotgåendet-ruskigt snygga svängar idag. Killen kan-matten åsså!! de provade också på lite vittrings pinnar. Diezel var duktig, förstod att han skulle göra nåt med "mattes" pinne.....men vad? Han tog den sen bara tittade han på den.... Jenny fick tjoa o tjimma lite så blev det bättre.


Nu ska jag köra lite V40. Gammla Bettan måste köras lite då å då. Hon står ju o förfaller med sin raggarutstyrsel!!! Inte bra =)

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21
22
23 24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards