Alla inlägg den 9 april 2011

Av Kattis - 9 april 2011 15:10

Hela dagen har vi varit till skogs. Vi spårade idag. Syrran och Mio och Jenny och Diezel var med. Jenny kom senare så syrran och jag gick ut våra spår. Det är knappt nån snö kvar i skogen. Wilma fick ett vanligt skogs spår. Med några pinnar och godisbytta i slutet. Jag hade planen att prova spår upptag med Nemo. Hmmm....jag vet ju inte hur man ska göra, men att prova kan ju aldrig vara fel. Så jag gick ut två raksträckor. Med påsläpp typ på mitten för att se vad som hände sen. Resultatet blev intressant. Han bakspårade vid första påsläppet. Men jag gjorde om och gick snett på spåret lite i "rätt" riktning. Då blev det visst bingo. Provade med spår nr två också. Likadant, liksom snett, då gick han "rätt" medetsamma. Kul att testa iaf.


Mio spårar bra. Han markerade pinnarna sämre än sist, men det gick ganska fort. Rätt var det av sa det "boijnk" i linan. Den gick av på mitten. Dålig kvalitet, han drar ju knappt i den. Det gick bra för Diezel i spåret också.


Jag passade på att få lite hjälp med "tass" träningen, den eviga träliga tass träningen. Men det ska väl funka nån gång i framtiden har jag tänkt. Nemo har svårt att inte spralla med sina ben, dom liksom gör det av sig själva bara  !

Sitt är också ett moment som har liksom satt sitt på lilla tvären och inte alls vill sig som jag vill.... Stånk!


Tobbe är dålig. Förkyld och ont i kroppen. Han ligger mest och gnyr hostar och snörvlar i soffan. Ha en bra dag!


Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25 26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards