Alla inlägg den 3 augusti 2007

Av Kattis - 3 augusti 2007 20:25

NEMO: Våran kompis Ulrika kom förbi idag mitt på dagen. Jag blev jätte glad. Det blir jag alltid. Det liksom spritter i hela kostymen. Men jag såg till min stora lycka att hon hade en dummie med sig. Kan inte bli bättre!! Men precis när jag skulle ta den så gnydde hon till. Till min stora förvåning upptäckte jag att den satt fast på hennes arm. Hon såg lite brydd ut och då ville jag göra henne glad så jag provade att apportera dummien igen. Men den satt fast, det gick inte att få den med sig. Mammsen talade nåt om att det inte var en dummie utan en ny opererad arm med bandage på. Sen stod de bara och skrattade så då fick jag ta en pinne istället.....Då blev Ulrika glad.


Nu ikväll tog vi bilen till Azzora och Alonzo. Wilma snodde Lill-Månes krubb som vanligt och hon hittade även annat snask på gräsmattan som hon proppade i sig i världsrekord hastighet. Vi var ute och gick i skogen en lång stund. När vi kom tillbaka ville jag leka. Skällde som en tok i Azzis öra. Tillslut blev hon typ jätte arg och jagade mig. Alonzo hjälpte till att reta henne genom att dra i hennes svans. Wilma skällde för fulla muggar men vi struntade i henne för hon är ändå så liten. Nu ska jag sova för jag är så trött.

Av Kattis - 3 augusti 2007 13:33

I morse stack vi iväg hela familjen (jag, husse å hundarna) till Eurostop. Det var kul. Shoppade järnet! Brände lite stålar. Jag shoppade allt möjligt, bla ett par jeans stl 38.Kan ha den storleken! Det är inte klokt. Var dessutom till frissan i morse. Där rök håret kan man säga. Jag har klippt av barret! Känner mig som en ny människa...


Hundarna tyckte väl inte att det var jätte kul direkt. De fick ju sitta i bilen. Men Nemo är sig själv idag så vi ska ta en promenad i skogen nu. De behöver rusa av sig och ha kul. Och jag behöver röra på mig.







Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9
10 11 12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards