Alla inlägg den 11 augusti 2007

Av Kattis - 11 augusti 2007 22:44

Vi har varit borta nästan hela dagen. Min sambo har jag inte sett röken av på hela dagen, han har kört bil tävling idag. Vi har varit till min bror i Jumkil och sen åkte vi över till våra föräldrar.Vi fick god middag och gott fika. Mamma är fantastiskt duktig på att laga mat och baka. Till skillnad från sin yngsta dotter.....Jag hjälpte Jenny och Stefan att polera deras bil. Det var ganska skoj. Hundarna var med. De låg i gräset i godan ro och tittade på alla ponnysar som gick i hagen. Deras hyresvärdar har hästar, massor av hästar. Nemo tyckte att de såg lustiga ut i sina flug huvor. Wilma var mer intresserad av stall katten och det som ponny hästarna lämnar efter sig....


Nu ska vi gå och sussa. Är inte särskilt trött men det är lika bra att krypa till kojs, annars kanske jag vaknar sent i morgon och det vill jagt inte! Sprang inte idag som planerat. Men jag ska göra det i morgon istället. Om det inte är för varmt i morgon ska såklart Wilma och Nemo följa med! Natti natti!!!

Av Kattis - 11 augusti 2007 10:00

WILMA: I morse gick vi till stor skogen. Det var jobbigt som vanligt. Jag var ju trött i bollen redan innan jag vaknade på morgonen. När vi gick där i skogen var det som tur någon som lämnat kvar en påse med fika. Blev genast gladare och skulle precis börja äta när jag hörde mattes sura, då menar jag tvär sura, röst vråla NEEEJ!!. Jahapp! då var det kört. Inte får man nån mat ro när hon är så sur å står å gapar. Nää då får det va! Hon ville väl ha det själv senare antar jag.Ju djupare vi kom in i skogen desto mer konstigt kändes det. Plötsligt såg jag var det var som kändes knepigt. Det befann sig massor av små ettriga ekorrar i träden. De är små och konstiga. Skällde ut dem men de blev bara ettrigare. -Ååå vad gulliga! hör man matte pratandes. Så står hon och tittar upp mot toppen av träden. Gulliga? Nää de är onda och de bara retas. Sen började jag jaga Nemo. Han fick springa super fort eftersom jag var tvungen att avreagera mig. Vi fick mat när vi kom hem. Det var tur det annars hade jag inte klarat mig en endaste minut till. Nemo bjussade på lite royal idag. Hans är royal bollar är större och godare än mina. Nu ska vi strax åka till Jumkil. Hare!!

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9
10 11 12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards