Alla inlägg den 7 september 2009

Av Kattis - 7 september 2009 21:22

Efter jobbet åkte jag direkt till Jenny. Vi åkte ut i skogen och la spår till Nemo och Diezel. Under tiden spåren låg till sig åkte vi till idrottsplatsen och tränade lydnad. Nemo var på tok för speedad. Han for runt som en loska. Plogade som sjutton när vi tränade....han kan lätt göra det när han håller på att explodera av glädje. Han kan inte tänka riktigt då. Det gick bättre efter en stund. Då han hade taggat ner och landat lite.... Jag tycker om när han är på tårna, men balansen är liksom hårfin. Det är svårt att hitta "lagom". Vi ska träna mer på vissa saker.... Framförgående bla. Diezel var jätte duktig idag. Idrottsplatsen var full av knoddar som spelade boll. Både Nemo och Diezel tyckte det var intressant... Diezel hade lite svårt att koncentrera sig bitvis. Men över lag gick det jätte bra. Det tar sig!

Sen åkte vi tillbaka till spåren. Nemo spårade bra idag. Han hade ett lagom drag i linan. Är nöjd, mycket nöjd. Diezels spår hade jag gått ut. Dum i huvudet som man är snitslade jag dåligt. Han kämpade som en tok och vi (ja...eller jag framför allt....) trasslade till det. Men han grejjade spåret jätte bra....trots två vimmsiga kärringar bakom sig. Så det blev bra ändå. Nästa gång ska jag göra ordentligt. Såg världens största fettigaste äckligaste spindel i skogen! Ingen tror mig när jag berättar hur stor den var. Men den var faktiskt JÄTTE STOR! Fy! Vad äcklig den var. Tyvärr var jag tvungen att göra om Diezels spår, eller rättare sagt göra ett nytt pga av det vidriga djuret (spindeln....inte hunden.....). Fick psykbryt! Jenny trodde det hände nåt allvarligt. Inte min mening att skrämmas men jag kan inte kontrollera mig. Wilma fick inte vara med i dag heller pga sin hälta. Det bästa med idag är att hon är faktiskt på bättrings vägen! Blir så lättad och glad. Nu på kvälls promenaden haltade hon inget alls. Hoppas det blir bra nu! Mattes lilla hund måste bli frisk. Vill inte åka till veterinären. Det är både trist och dyrt. Men blir hon inte bra inom kort så åker jag ändå. Kosta vad det kosta vill! Det har varit en bra dag, massor av hund träning! Tack för i dag Jenny!

Av Kattis - 7 september 2009 12:53

......ja jag har funderat och funderar jätte mycket på vad man ska ha för hund när det är dags för nästa hund. Borde inte ens tänka tanken. Men den tanken skaver i huvudet på nåt konstigt vis. Det är ju jätte svårt! Men tro inte nu att jag ska skaffa en till. Så är absolut inte fallet! Två räcker gott å väl kan jag meddela. Då tränar jag ändå bara med den ena! Det ryktas också att det finns en chans att komma med på tävlingen i helgen..... Hursomhelst så är det ju jätte svårt. Helst vill man ju på nåt vis ha en hund som påminner om det man har. Ja....en flatte såklart...... Syrran tycker jag ska ha en cocker. Ska va en jakt variant i så fall. Men då lär man antagligen hålla på med jakt. Och det vet jag inte...... Hur ska man dessutom hinna med allt som man har tänkt. Det går ju inte. Jag vill ju jakt träna med Nemo också. Men det hinns inte med. Jenny har också kommit med en massa förslag, dock ganska underliga..... Vi pratade om detta i helgen nämligen. Sen vill jag träna en massa spår och sök men tiden räcker bara inte till. Synd att man måste jobba. Annars kunde man kanske ha en hund till??? Nu ska jag försöka sluta tänka på det här. Blir ju yr. Ska göra lite nytta nu! Tjing!

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards