Alla inlägg den 9 september 2009

Av Kattis - 9 september 2009 21:06

Nää jag är inte så smart alla gånger. Tänkte att jag skulle glo på tv:n innan vi gör kväll. Men när jag knäppte på tv:n fanns där ingen bild. Ganska så snabbt blir jag ganska så irriterad..... Knäppte av och på men det var bara ljud, ingen bild. Jahaa! Kul kväll. Sen kom jag på den smarta iden att stänga av allt helt å hållet. Typ dra ur sladden. Efter att ha suttit i soffan 30 minuter å bara glott på en svart skärm. Gissat vilken kanal det var osv... Så drog jag ur alltihopa. Åhejåhååå! Det funkade så nu ska jag titta på Idol! Tur man e klok som en bok! Tja!!Glad ja...lite meningslösa inlägg möjligtvis....men det är ju så kul å blogga!

Av Kattis - 9 september 2009 20:04

..........här på bloggen. Ser ni att jag har vänt på allting? Det är så roligt att göra om lite Skrattande Nu ska jag göra lite nytta.... Hejsvejs igen.......

Av Kattis - 9 september 2009 19:33

..........fan också! Wilma stötte nyss på grannens kisse. Hon drog efter en kort repa. Nu är hon halt igen!!! Som tur var stannade katten och spottade och fräste så hon sprang inget långt. Men ändå! Dumma hund! Gråter För övrigt har hon och jag bara gått korta svängar idag. Tog Nemo på en sväng runt om där vi bor. Vi stötte på lite hundar. Och han kan banne mej inte hålla klaffen. Bläää va han e tråkig, hatar det där gnisslandet! Bla så träffade vi en person vars hund har varit svårt sjuk. Men som nu förhoppningsvis ska bli bra igen. Kände inte igen hans jycke, trodde att det var nån annan hund. Vi pratade lite om hur det är när ens djur blir sjuka. Det är ju inte bara en hund liksom. Man gör ju allt man kan för att de ska må bra. Så länge det är värdigt såklart! Hoppas hans jycke får leva många år till. På promenaden fick Nemo trycka på knappen på övergångs stället. Det tycker han är fantastiskt roligt. säger man "tryck på knappen" så springer han i all världens fart och trycker på knappen. Men ibland förstår han inte att det är ett speciellt ställe på stolpen han ska trycka på bara i villken höjd och att det låter på ett visst sätt. Om vi kommer åt "fel" håll är det inte säkert att han lyckas liksom.... Sen fick han balansera på lite staket, det tycker han är bamse skojsigt! Ha det bra, go kväll!

Av Kattis - 9 september 2009 13:17

Jag passar på att skriva lite..... Wilma är nästan inte halt alls . Det känns så bra. Hon är över lag jätte piggelin. Åååå vad det känns bra, det blir bättre! Så klart hon blir pigg och glad när hon inte haltar något.... Idag ska jag inte träna med Nemo...tror jag.... Det får bli på torsdag. Hoppas det blir fint väder och är så här varmt som det är idag. Det är så härligt. Varmt men lite ljummet i vinden. Nu ska jag göra lite nytta! Ha en fortsatt bra dag! Hejsan hoppsan!

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards