Alla inlägg den 29 september 2009

Av Kattis - 29 september 2009 20:17

Har fått konstiga flugor inne. Köpte en ny blomma för ett tag sen, är säker på att de kommer från den. Har kastat ut alla blommor. Hur får man bort dessa äckliga djur? Har provat en liten bytta med saft och diskmedel. Det var någon som sa att man skulle göra det. GrrrrSkrikandes.....det funkar inte.............det ligger en liten insekt däri. Flugorna sitter som i flockar. Riktigt snuskigt. Tänk om vi har nån slags invasion??? Otäckt!


Har varit ut en långrunda nu på kvällen. Gick förbi ett ställe där det finns massor av får. Nemo reste ragg och studerade dom länge. Hör till att det var lite mörkt när vi passerade de ulliga små djuren. Wilma hittade rester av ett klippt får, alltså en stor tuss med ull. Fattade inte vad hon höll på med först. Hon sniffade länge rullade sig i ullhögen den lilla snusk fian. Sen tog hon alltihopa i munnen och fick spunk! Vad jag skrattade! Hon ser för rolig ut.


Nemo har varit på topp idag. Mattes guldgosse har inte tränat på två dagar, han har nog abstinensSkrattande? Vi tränade lite kryp på promenaden. På en gräsplätt. Oj vad han kröp idag. Precis som han ska helt enkelt. Wilma fick även hon träna lite kryp, men hon kan just nu bara krypa framför mig i turbo fart! Funkar ju det med.


Nu ska jag glo lite på idol! Ha en bra kväll!!!



Av Kattis - 29 september 2009 06:16

Det var svinkallt ute i morse. Frost på bilrutorna. Gick upp klockan fem. Så Nemo och jag har gått en rask runda på 50 minuter. Känns bra. Men helst skulle jag vilja gå och sova. När jag kom hem tog jag ut Wilma på en kort sväng. Hon var så trött. Träffade ganska många hundar så här tidigt på morgonen. Tänker som sjutton på det där med söket...skulle vara kul alltså! Ja ja, nu ska jag platta håret sen bär det av till en kul dag på arbetet! Ha en bra dag!

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards