Alla inlägg den 4 maj 2010

Av Kattis - 4 maj 2010 17:42

I söndags skulle vi ha spårat men vi hoppade det. Minns inte varför.... Jo! Nu minns jag. Ronny ringde och det visade sig att de hade nå't slags läckage i köket. Tobbe och jag for dit på förmiddagen. Tobbe kollade hur det såg ut och gjorde en massa "rörmokeri" grejjor.....som jag inte fattar nå't av...... Sen åkte han hem men jag stannde kvar. Så syrran och jag for till Enköping och gick med hundarna där. Två timmar traskade vi runt. Både till skogs och på väg. Nemo och Mio badade i typ allt som gick att bada i. Nemo har kommit på att om man inte blir tillräckligt blöt i pölen så lägger man sig bara ner och rullar lite så blir man genast sådär härligt dyngsur. STÅNK! Det var verkligen en toppen promenad!


Tyvärr har både Wilma, och idag Nemo, haft problem med sina magar. Diarre' har stått på schemat den här helgen. Tyvärr även idag på dan.... Inget kul alls. Det var inte alls länge sedan Nemo var jätte krsslig i sin mage, vad är det som händer??????? Men de åt en del smaskiga ben i helgen och rökta saker är de inte helt vana vid. Mattes fel. Det är konstigt hur Wilmas mage kan stå ut med allt annat snusk hon stoppar i sig i naturen..... Idag hittade hon en mänsklig kräka, men hon han inte börja för jag fick tok RABIES   och blev jätte arg!


I går mådde ju Wilma pyton. Därför åkte jag och Nemo själva och träffade Jenny och Diezel. Jag är mer eller mindre besatt av att "lära" honom spåra. Trots allt är det en utmaning och en ganska så rolig sådan också..... Jag gick ut ett skogspår till honom. Nemo fick stå över. Vi tränade lite lydnad istället. I spåret la jag ut några pipisar, Nemo's roligaste. Man kan säga att idag spårade Diezel sitt bästa! Jätte duktig var han. Jenny var också duktig för hon lät bli att trassla med linan. Dessutom berömmde hon Diezel väldigt bra. Vi kom fram till att det gick bättre för att matte var på bra humör och att det inte var så varmt. Rottisen gillar inte alls värme, han blir typ jätte slö. Men som sagt det gick skita bra!


Har satt på fästing halsband. Scalibor. Vi har inte provat det förr. Men nu hoppas jag att det funkar. Exspot är bra, men det håller ju nte så länge.


Idag har jag varit till tandläkaren. Blev jätte rädd för jag har en blå prick på tandköttet mellan två tänder. Ser typ skit skumt ut. Blev jätte rädd så jag fick en tid nästa dag redan. Så idag var jag till en ny tandläkare. Hon var jätte bra. Det visade sig att jag hade ett hål i en tand och en lagning som ska fixas till. Den blåa pricken var det ingen fara med, det var gammal amalgam. Och jag skulle inte dö av det sa hon. Fick be om ursäkt flera gånger att jag pratade hela tiden. Men jag förklarade att det var för att jag var nervös. Hon och sköterskan bara skrattade och sa att det var ju bara underhållande. Har en av fyra visdomständer kvar. Det har varit väldigt trassligt att ta bort de jag haft. Den sista kan de inte ta bort än. Den sitter helidiotiskt dessutom är rötterna så långa att om de tar bort den så riskerar de att skada en nerv i min käke som gör att jag kan förlora känsel i ansiktet, käken och däromkring. Men den såg okej ut. TACK gode gud för det!!! Än behövs inget besök hos käk kirurgen... Det var ett tag sen jag var till tandläkaren så det är så skönt att ha det gjort. Det var inte bokat att jag skulle laga hål. Men de hade tid så kunde de laga det på en gång. Ja, gör det sa jag, när man ändå är där. Tog bort lite tandsten också. Och betalade glatt?? 1100 kronor när jag var klar. Ja, men jag tycker inte det var så dyrt. Räknade med kanske två tusen till, men icke. Känns bra.


Nu ska jag fixa lite här hemma! Ha det bra ra!

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4 5 6 7 8 9
10 11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards