Alla inlägg den 25 maj 2010

Av Kattis - 25 maj 2010 20:49

Vid tio tiden i morse tog min energi slut..... Men det har varit en minst sagt rolig dag på jobbet idag. Tyvärr har det inte blivit några längre rundor idag med vovvarna. Slött av mig, men det får bli som en slappar dag idag. Men som sagt...energin försvann vid tio tiden på förmiddagen....


I helgen var jag ju hem till Jenny. Vi skulle ta en bläcka var tänkt. Det blev ganska lungt. Inte alltid det blir det...... Lisa och Camilla var med också. Det var nog mest Kattis som höll låda. Hmmm.... Slutade ju röka för tre månader sedan. Tyvärr sket det sig lite i lördags...... Men jag kan nästan inte dricka utan att röka, har aldrig kunnat det. Men det gör inget för sen har jag inte rökt mer efter det. Det betyder ju att jag KAN låta bli!


I lördags morse sprang jag spåret. Hade Nemo med mig i vanlig ordning. Tyvärr sprang jag ikapp en mindre trevlig människa. Nemo hade inget koppel på. Han springer nära min vänstra sida hela tiden. Han bryr sig inte om nån eller nåt annat än att "hålla reda på" mej! MEN!!! Jag har såklart full förståelse för hundrädda människor! Och en svart stor flämtande hund är såklart jätte äcklig om man är rädd! MEN! Jag har ju honom med för att jag är rädd för MÄNNISKOR! Ja, det är jag!! Det finns en del skumma typer härikring. Jag har inte riktigt förståelse för att man reagerar för att han inte har snöre på. Ingen reagerar på att han uppför sig utan snöre?? Bara att han är lös. Och i detta fall, tror jag, stor svart o äcklig. Men jag har dåligt samvete ändå. För jag borde veta bättre. Såklart han ska ha snöre på. En hund i snöre är en hund under fullständig kontroll! Det vet väl alla!! Nu ska jag aldrig mer ha honom lös vid min vänstra sida i spåret mer. Om jag ens springer här mer. Jag känner mig som världens sämsta hundägare! Ja, världens sämsta! Och en annan bekännelse. I morse sket dvärgen två gånger i skogen- och jag tog inte upp det! För övrigt så bad jag miljoner gånger om ursäkt till personen i spåret. För mitt dumma beteende och såklart för min existens. Stannade och gick därifrån. PUST!!!! Dumma dumma hundägare! Men jag väntade ett tag och sprang sen iaf =/


Sen bar det av till Friskis. Jenny och jag gymmade i nån timma. Har fortfarande träningsvärk i armen. Det var jätte roligt. Ganska kul att titta på.....de som har tränat ett tag........ Vi ska träna några år så kommer vi också se ut som broilers! Men vi är troligen tvungna att äta roliga piller me'!


I söndags var vi hem till syrran. Det blev en minst sagt dyngsur runda med hundarna. I två timmar gick vi offroad i Örsan skogarna. I regn och blåst. Ja, det är kul nästan jämt! Vad gör man inte..... Nä det var trevligt ändå. Lite kallt och blött om fötterna bara. God middag med smarrig efterätt. Sen planerade vi vår Värmlands resa lite. Åker på lördag morgon. Men vi pratade mest om vad vi skulle äta. Inte hur mycket vi ska vandra................. Nemo försökte stirra på Mathildas gerbiler så intensivt att de skulle gå in i hans mun. Men hur länge han än glodde utan att ens blinka så......hände det aldrig. Men han tycker de är väldigt fina!


Nu har jag suttit här för länge!

/Klant matten!



Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4 5 6 7 8 9
10 11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards