Alla inlägg den 20 maj 2010

Av Kattis - 20 maj 2010 19:42

Träffade syrran nu på eftermiddagen. Vi drog till Fjällnora för lite hundbad och motion. Dessutom har ju lilla Wilman varit till frissan idag och fått sommarkostym. Det visade sig att hon är ganska så smal. Bra! Med tanke på att alla garvar när man säger att hon ser krallig ut pga fluffet. Ha, där fick ni! Nåväl, hon blev hur fin som helst! Madde är en fantastiskt duktig frissa. I vanlig ordning passade Wilma på att rulla sig i skit två gånger nu när hon ändå var ren och luktade mumma. Nää det ska tydligen vara lite mer naturellt om man är hund!


Vi gick bla ner till hundbadet. Fikade en stund innan de fick bada. Nemo blev så lycklig av att få simma äntligen. Leta pinnar på botten och bara få vara fisk för en stund. Mio blev galen och villeäga hela sjön. Han talade om för alla att det var hans revir. Sen simmade han i små cirklar samtidigt som han skällde o morrade......mestadels på Nemo. Vilket sjå han hade! Syrran fick ta tag i honom ett flertal gånger.....men han var som blockerad av sitt egna. Han tyckte bara att syrran var onödigt ivägen mest hela tiden. Även Wilma var ju idag som ny i sin sommar outfit! Hon har inte varit så här "springig" på länge. Så skönt för henne att bli kvitt fluffet. Hon flöt i vattnet ett flertal gånger och njöt av svalkan.


Sen tog vi en promenad på olika leder i området. Jätte varmt o svettigt. Hundarna for som loskor i skogen. Mysigt! Nemo försökte impa i vanlig ordning (eller tigga snask....) på syrran. Han sprang som en tok med öronen slickade bakåt o hoppade upp på varenda stor sten. Som tur var så tyckte hon att han var väldigt duktig! Sen traskade vi ner till badet igen,passivitets tränade lite. Vi satt mest vid vattnet. Gick lite. Wilma fick bada lite mer eftersom hon var full med bajs av nå't slag. Nemo badade när han trodde att jag inte såg. Men han är ganska stor svart inte så graciös när han hoppar i......................världens magplask, typ svårt att missa...


I morse gick vi en rask runda mellan fem o sex. Känner mig mycket duktig iaf! Är sugen på att springa idag......men jag vet inte....... Ska tjata på sambon att han hänger med....... Ahh vi får se!

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4 5 6 7 8 9
10 11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards