Alla inlägg den 1 juni 2007

Av Kattis - 1 juni 2007 21:45

Vi gick upp tidigt idag. Gillar inte alls att gå upp tidigt. När matte och Nemo gått upp kröp jag ner i min lilla korg och låtsades sova jätte tungt. Jag snarkade och tittade bara med ett öga, för att se vad matte gjorde. Just då tittade honner på mig där jag låg i korgen, typiskt, där blev man avslöjad! Stängde snabbt jag ögat och fortsatte zzzzzznarka. Matte traskade ut i köket och då kom jag på att det nog var dags för frukost! Hurra! Jag har längtat sååå! Men ack så fel jag hade. Det var visst inte alls nåt käk på gång. Vi gick ut på morgon promenad istället. Rätt okej, det regnade ju inte denna morgon.


Sen bar det av med bilen till jobbet i vanlig ordning. Efter jobbet så åkte matte till solariet. Vi fick vänta en stund i bilen.

När vi kom hem gick vi en promenad i skogen. Det var roligt. Jag hittade en brun hög i skogen som jag åt med förtjusning. Matte blev sur och rabblade långa haranger. Men jag har kommit på att när hon gör det kan man passa på att tänka på något annat. Tex. var nästa bruna hög kan finnas eller om någon grillade vid grillplatsen igår och kanske lämnade en korvbit till en liten behövande jycke som jag!


Rätt som det är så dyker de upp! Ja, de där små bruna djuren med lurviga svansar som springer omkring å retas! Hoppar i träd och ser allmänt fåniga ut. Ekorrar! De är roliga. Tittar på dem genom köks fönstret ibland. Ibland springer de på marken. Jag skäller ut dem också. Tramsiga små bruna djur....


Nemo har putsat på matte idag. På hennes ben. Hon blev nersölad av saliv. Varför? Efter att hon solat smörjde hon in sig med AloeVera hudkräm. Den är jätte god tycker Nemo. Han försökte till och med ta tuben med hudkäm där den låg ensam och övergiven på bordet. Men matte hörde honom och kunde avslöja stölden nästan omedelbart. Han är inte klok! Ta saker från bordet! Det är ju förbjudet, skulle aldrig jag göra! Jag har ju nästan aldrig tagit från bordet.....nästan ....aldrig.......näää....skulle ALDRIG jag....göra.....


Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26 27 28 29
30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards