Alla inlägg den 1 juli 2008

Av Kattis - 1 juli 2008 19:39

Tog en rask promenad nu på tidiga kvällen. Lite mer än en timma var vi ut. Svettigt. Gick så fort jag bara kunde. Vi gick upp på en grusväg som slutar vid en vändhållplats uppe i skogen och sen gick vi tillbaka. Det är ungefär 6½ kilometer. Det var gassande sol. Skönt att svettas lite! Men ju längre upp man kommer på den vägen ju ensligare blir det. Lite läskigt faktiskt. Vet inte vad jag är ängslig för men det är en bra runda att gå om man inte vill gå i skogen på de vanliga stigarna. Egentligen borde jag cyckla där, men det är liksom punka på räser'n. En annan dag. Nemo gillar att springa vid sidan men det var länge sen nu. Bra motion för oss alla. Eller nja....Wilma åker ju i korgen för hon hänger knappast med i Nemos takt, inte hela vägen. Det blir ju synd om henne då. Hon gillar att åka i korgen. Bra utsikt! Och det fläktar så härligt tror jag hon tycker. Det låg en överkörd orm på vägen. Då kom jag på att det säkert finns fullt av dem där runt skogsvägen. Inga trevliga djur. Gick återigen och funderade på vad jag skulle göra om jag träffade på en björn. Jag vet, det finns inte nån björn här men ändå... Vad ska man göra då ra? Antagligen gör man i brallan. Men sen då? Hundarna borde ju reagera starkt, på björn alltså inte på nå't annat.... Hörde för ganska länge sen att det går runt ett lodjur i skogen som har smygit på folk. Men jag tror inte på det, inte ett dugg. Jag tror det är skit snack, strunt. De är väl lika rädda som de flesta andra skogs djur. Man ska antagligen passa sig mer för knäppa folk och fästingar! Lite sunt förnuft kan man ju tänka. Men tänk när man går så där i skogen och plötsligt knakar det till nånstans inne i skogen. Hundarna tvärstannar tittar och lyssnar. Det tycker jag är obehagligt. Men det kanske är ett rådjur eller en hare eller bara en pippi fågel.



Av Kattis - 1 juli 2008 16:06

Lilla Wilma har gjort ett besök hos frissan idag. Hon är underbart fin när hon kommer därifrån. Men jag kunde inte prata med Madde så mycket när jag skulle hämta henne för Wilma skulle bara skälla hela hela hela tiden. Ganska irriterande! Hon är bra på att skälla lilla livet. Madde passade på att ta lite mer päls än sist. Det blev perfekt. Nu är hon fin och "lättpälsad" till semestern. Dessutom använder hon ett shampoo som luktar såååå gott. Till skillnad från i morse när hon rullade sig på en död fågel på gräsmattan som troligen katten haft ihjäl. Då luktade hon....skit! Wilma firade sin nya kostym när hon kom hem genom att rulla sig ytterligare. Dock inte på fågeln utan på en död mask...inte riktigt lika snuskigt i allafall. Så nu är hon felfri tycker hon själv. Skönt för henne att bli av med all päls. Hon är så ullig på kroppen. Madde är suverän!!! Jag tycker ibland att Wilma ser ofantligt tjock ut, då blir jag orolig. Men jag har kommit på nu att det beror på pälsen, den växer liksom på bredden. För när hon varit hos Madde så är hon tunn å fin!


I dag ska jag försöka planera lite. Jisses det är snart semester och jag har inte tänkt nå't  på vad vi måste ha med oss. Men först ska jag gå ut och träna med hundarna.

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23
24
25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards