Alla inlägg den 20 juli 2008

Av Kattis - 20 juli 2008 21:48

Vi åkte och spelade golf ändå. Jag Tobbe Stefan och Jenny. Gud vad det är roligt! Ganska knepiga banor var det. Men roliga ändå. Hade lite brottom bara. Eftersom jag var tvungen att hinna till affären innan det stängde. Men det löste sig. Jag är ju inte nån super bra minigolf spelare (eller heter det bangolf?) så det blev sisådär med alltihopa. Tobbe,storspelarn själv vann. Stefan kom tvåa Jenny trea och jag sist! Jag hade typ jätte dåliga poäng. Det är roligt att göra sånt här ibland me. sen shoppade jag loss på Coop. Tränings godis och mat till mig själv. Hoppas bara att det löser sig med stugan och att jag får en trevlig stug kamrat. Men det tror jag nog att jag får. Nu ska jag packa! Det ska bli spännande att åka iväg på läger! thomas Mohlin är jätte bra. Och jag kan rekommendera att gå på hans läger. Förra året var fantastiskt givande.

Ha det gott allihopa! Det kanske blir ett blogguppehåll igen da...

Av Kattis - 20 juli 2008 18:14

Carina och jag tog en promenad nu på eftermiddagen. Vi gjorde en uppletande ruta innan. Och efter promenaden gick vi tillbaka till rutan. Det är nog över 25 grader, hur varmt som helst. Lexi började. Hon letade inte särskilt intensivt men är noga och hittade två saker med detsamma. Wilma hittade två saker med. Orken räckte precis. Hon sprang kors och tvärs hit och dit. Nackdelen med att vara dvärg hund kan man säga... Sakerna hade vi lagt på djupet också. Nemo hittade ingenting alls. Han letade med fann just ingenting. Så jag frågade Carina vad vi skulle göra. Hon gick ut så han fick synretning på en grej. Då sprang han raka vägen ut och tog saken. han måste ju få lyckas pojken. Tonic var jätte duktig. Han letade och hittade sina saker. Kom in fint till Carina och lämnade av utan trams. Sista grejjen släppte han på vägen. Det visade sig att den var full med myror! Så duktig han var ändå som tog in den. Wilma & Lexi fick sen gå en gång till för att få in de sista grejjorna. Wilma sprang och sprang med ingenting hittade hon. Inte Lexi heller. Det fick vara.


Meningen var att vi skulle spela mini golf idag. Men jag tvivlar på att vi hinner. Jag måste handla till morgon dagen och packa (skulle jag ha gjort redan men jag är lite trög på den fronten uppenbarligen)och fixa med en massa saker.


Sen har jag gjort något bra...tror jag. Har anmält till en kurs. En sök kurs. Ska bli super skoj. Det känns som om jag behöver en bra grund att stå på. Det är inte så lätt med brukset inte. Den börjar i slutet av september tror jag. Skulle vara så kul om vi blev bra i söket. Då kan vi tävla det med.....senare i framtiden. Tjolahopp!

Av Kattis - 20 juli 2008 10:19

Har gått 1½ timma med hundarna i rask takt runt Storvreta nu på förmiddagen. Svettigt till tusen. Måste bränna lite fett. Dessutom är det läger nästa vecka så då lär varken jag eller någon hund orka med timlånga rundor till skogs. När jag precis skulle gå upp i skogen på en liten stig ringlade det en orm mitt framför fötterna. Fy vad rädd jag blev! Skrek rakt ut och väckte antagligen hela bostadsområdet. Nog är man skraj för ormar alltid. Men jag tror den var ganska ofarlig.


Ska träna lite vittrings apportering idag. Sen ska jag memorera momenten i högre,III:an & elit. Måste ju vara lite påläst. Har typ noll koll.

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23
24
25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards