Alla inlägg den 27 juli 2008

Av Kattis - 27 juli 2008 22:29

Ja oj då! Hade jag förträngt. Ska ju vara hundvakt åt Troja denna veckan. Men det brukar sällan vara problem, hon är en underbar hund på alla vis och lätt att ha att göra med. Super snäll helt enkelt. Jag tror hon gillar att vara här hos oss. Jag vet redan nu vad jag ska lära henne. Hon är hyffsat lätt lärd Troja så det ska nog gå bra. Jenny har uppfostrat den hunden mycket väl, hon är väldigt duktig Jenny och det brukar jag påminna henne om. Jag har pratat lite löst med henne i dag om att börja spåra lite lätt med Diezel. Det får bli när de kommer hem från semestern. stefan och Jenny var här idag och grillade lite med oss. Alltid lika skoj!


För övrigt idag har jag bla hälsat på mina föräldrar. Där blev det kaffe och bulle och en massa trevligt prat. Har hälsat på min mellan bror också. Där blev det också en massa fika. 


Har tränat lite med Nemo idag. Backande och stegförflyttningar. Men nu på kvällen när det var svalt var han på topp humör så det gick lite väl fort. Men det var roligt att han var annat än seg som han har varit nu i en vackas tid i värmen! Go natt!

Av Kattis - 27 juli 2008 09:56

I morse tog vi sovmorgon. Vi vaknade runt halv åtta. Jätte varmt ute. Vi tog en långrunda i skogen. Vi har inte gjort det på en vecka. Gissa om hundarna tyckte det var skönt. Vi passade på att träna. Bla stegförflyttningar åt båda hållen och bakåt. Det gick mycket bra. Vi gjorde även lite vändningar på stället åt vänster, svårast tycker jag..... Undrar om man hinner bli redo att tävla trean till vintern? Det ska banne mej gå. Efter all trevlig kritik från lägret blir man liksom sporrad att träna. Ska boka in träningar med Mia framöver också.


Idag vet jag inte vad jag ska hitta på. Eftersom det är så varmt blir man ju helt sänkt. Trist faktiskt. Ska nog ringa till brorsan och tjata. Är bra på att tjata, det var länge sen vi träffade Diezel också. Han kanske har blivit bamse stor? Nemo har blaskat runt i sin pool. Han tycker den är skit rolig. Han stoppar hela huvudet under ytan och sen sätter han igång och blåser bubblor. Han lägger sig ner och liksom försöker flyta runt. Nu tar vi det lungt ett tag!!

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23
24
25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards