Alla inlägg den 26 juli 2008

Av Kattis - 26 juli 2008 21:25

..................har knytit sig för kvällen. Hon är mätt. När vi var borta en stund var hon ner i min tränings ryggsäck. Trodde jag kastat skräpet däri....men tydligen inte. När vi kom hem låg det en sönder rivna små påsar här och där. Jag lovar, ibland är hon inte alls så söt som hon ser ut! Hon är bara lite rund om lilla magen. Som Tobbe sa lite uppgivet:

-Ehh....Nemo fick nog inget alls....hon åt nog allt själv!


Då kunde jag inte låta bli att garva! Ingen kvälls mat för hennes del.

Kunde inte sova i soffan. Jag bara svettas hela tiden, fy vad det är varmt!

Hare bra ra!

Av Kattis - 26 juli 2008 17:25

Tyvärr måste jag säga. Hade hemskt gärna varit där ett tag till. Lite för varmt att träna hund bara, det var verkligen synd måste jag säga. Jag har fått enormt mycket att träna på. sen hade vi en utvärdering av Tomas om varje enskilt ekipage. Jag förväntade mig en massa ris.......men vi fick mängder av ros. Fattar ni! Av Tomas Mohlin!!!!! Han sa bla att vi har chans att ta oss långt och att Nemo är en fantastisk hund mm! Tackar bugar och bockar för det. Här ska tränas det vill jag lova. Han tyckte även att "lilla knytet" ( han kallade Wilma det, undrar varför?) var väldigt duktig.


Hemma nu på eftermiddagen har vi övat lite vänster och höger dirigeringar och stegförflyttningar. Tänk så bra det känns när man vet hur det ska göras. Jag har bara ett mål i sikte. ELIT! Vi ska banne mej ta oss dit. Men vägen dit är jäkligt lång.


Roligt var också att två tjejjer som var med på samma läger förra året var med nu också. Åsa som har en terv och Nettan som har en schäfer tik. Åsa har tävlat och klarat både ettan tvåan appell och lägre på ett år. Så duktiga de är! Dessutom är jag hyffsat impad av Tinas rottis Piri. Jisses vad de var duktiga. Ja, men så var de ju uppe i elit också. Det är häftigt att se så proffsiga ekipage. Det var faktiskt en flat med på lägret. De var en hane från nån liten kennel. Han hette Sigge och var typ dubbelt så stor som Nemo, som de flesta gossarna är. 


Jag är riktigt fånig jag. Har köpt en pool till hunden. Det är så varmt ute så jag tänkte att det var lika bra att han kan svalka sig. Wilma flöt i hon med. Men hon hoppade ganska snabbt ur igen. Vattnet var väldigt kallt. I morrn är det nog 20 grader i poolen. Nu ska jag ta lite kaffe. Sen ska jag lägga mig i soffan, är tvärslut!

Av Kattis - 26 juli 2008 06:42

Jag ska om ett tag bege mig till Fjällnora. Hundarna ska få vara hemma idag. Det är för varmt att ha dem nån annanstans. Jag kan lova att de gärna är hemma och sussar ett tag. Idag ska två ekipage få göra sina program. Jag tror att det kommer bli en lydnads trea och en bruks Elit. Sen ska vi få titta och dela in oss i två grupper. Vi kommer sen att få bedömma deras program. Intressant. Svårt. Vi får väl se hur det går...............

I slutet av dagen kommer Tomas att gå igenom varje ekipage och tala om vad som är bra mindre bra. Vad som är viktigt att just jag tänker på osv. Individuell kritik, kan man kanska kalla det. Det vill jag verkligen höra. Tyvärr har det ju varit närmare 30 grader och vi har ju nästan fått värmeslag allihopa. Det har ju gjort att åtminstonde för min del har jag fått låta hundarna mest ta det lungt. Som tur var så är det ju hyffsat nära till bad.

Nu ska vi käka frukost!

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23
24
25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards