Alla inlägg den 15 juli 2008

Av Kattis - 15 juli 2008 22:10

I morse var vi ut i skogen och spårade. Det var jätte roligt att träna med tjejjerna igen!!! Nemo spårade jätte bra idag. Men jag tänkte att eftersom han vilat ett tag från arbete så kommer detta att bli plätt lätt. Men inte då, han fick kämpa på i spåret. Anna hade gjort ett jätte skojsigt spår med lite klurigheter. Han fixade det men ack vad trött han blir min lille svarten! Jag måste också tillägga att sen vi kom hem är han sitt vanliga jag, och jag ÄLSKAR verkligen hans vanliga jag! Så snäll och go' gosgosse =)


Sen kom min bror Stefan över. Vi drog in till stan och fixade present till Annika som fyller år idag. Sen åkte vi till kalaset. Annika blev jätte glad för sin present. Hon fick en sån där liten mini skum mjölks visp och snygga kaffe muggar. De bjöd på jätte god middag och super gott hembakat fika. Annika är fantastiskt bra på att laga mat och baka. Sen hoppade jag studsmatta med barnen. Å jag bara älskar den studsmattan. Det är så härligt att hoppa. Lina tyckte att jag skulle göra nåt som kallades rump skutt eller nå't men jag sa bara att det inte va att tänka på för jag är liksom inte så vig. Då sa Lina att det var ju typ jätte enkelt! Man bara hoppar och sätter sig på rumpan och sen studsar man till och ställer sig igen. Hallå! Hur svårt kan det vara?? Nja jag bad att få avstå....Hon fick visa hur det skulle gå till. Såg enkelt ut.... Ärligt talat så provade jag när alla ungar och föräldrar var utom synhåll.......kravlade mig upp på studs mattan och hoppade. Men nja...det blev inte särskilt graciöst, men hur jag garvade åt mig själv. Tyvärr kunde inte syrran med familj komma, yngsta dottern Emma blev sjuk på vägen dit. Stackars liten!


Sen frågade Leffe om jag ville köra hans Amazon! Jamen herreguuuud!!!!!! Det har jag ju väntat på i år och dar, kära nå'n! Aaahhh, vilken kärra! Vilken känsla. Doften av avgaserna! Motor doften! Jag vet inte vad det är men jag får nå'n slags nostalgi känsla. Fyra växlar och "overdrive". Broms pedalen som tog först när den varit i bottenflera sekunder kändes det som. Villken blinkers! Vad var det nu för års modell? -67? Har jag en raggare inom mig tro?


Nu ska jag väcka Tobbe. Han har somnat i soffan stackarn. Slitit hela dagen har han gjort. Vi har inte setts på hela dagen. Hare bra!

Av Kattis - 15 juli 2008 07:37

......och jag kunde inte somna om. Det är det värsta som finns när det inte går att sova. Klockan var efter fem när jag senast tittade på klockan. Sen vaknade jag av när den ringde strax före klockan sju. Jag Anna och Carina ska sticka ut och träna om ett tag. Spårning står på schemat och jag ska lista ut hur jag vill ha mitt spår... En klurighet vill jag åtminstonde ha till honom. Nemo verkar seg idag. Båda hundarna har haft en del fästingar. Tänk om han blir dålig? Nää fyy jag vill inte ens tänka på eländet!


Jag har saknat min blogg för övrigt. Och mina vänners bloggar med för den delen. Känns som om man inte har en aning om vad som händer om man inte bloggelibloggar. Senare idag ska vi åka till brorsan i Vattholma. Annika fyller år och vi ska träffas allihopa. Det är så roligt att umgås med brorsorna och syrran med familjer! Sen om de tycker att jag och min lilla hund familj är så rolig är en annan femma...He he heeee!!!!

Ha en bra dag!

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23
24
25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards