Alla inlägg under augusti 2007

Av Kattis - 11 augusti 2007 22:44

Vi har varit borta nästan hela dagen. Min sambo har jag inte sett röken av på hela dagen, han har kört bil tävling idag. Vi har varit till min bror i Jumkil och sen åkte vi över till våra föräldrar.Vi fick god middag och gott fika. Mamma är fantastiskt duktig på att laga mat och baka. Till skillnad från sin yngsta dotter.....Jag hjälpte Jenny och Stefan att polera deras bil. Det var ganska skoj. Hundarna var med. De låg i gräset i godan ro och tittade på alla ponnysar som gick i hagen. Deras hyresvärdar har hästar, massor av hästar. Nemo tyckte att de såg lustiga ut i sina flug huvor. Wilma var mer intresserad av stall katten och det som ponny hästarna lämnar efter sig....


Nu ska vi gå och sussa. Är inte särskilt trött men det är lika bra att krypa till kojs, annars kanske jag vaknar sent i morgon och det vill jagt inte! Sprang inte idag som planerat. Men jag ska göra det i morgon istället. Om det inte är för varmt i morgon ska såklart Wilma och Nemo följa med! Natti natti!!!

Av Kattis - 11 augusti 2007 10:00

WILMA: I morse gick vi till stor skogen. Det var jobbigt som vanligt. Jag var ju trött i bollen redan innan jag vaknade på morgonen. När vi gick där i skogen var det som tur någon som lämnat kvar en påse med fika. Blev genast gladare och skulle precis börja äta när jag hörde mattes sura, då menar jag tvär sura, röst vråla NEEEJ!!. Jahapp! då var det kört. Inte får man nån mat ro när hon är så sur å står å gapar. Nää då får det va! Hon ville väl ha det själv senare antar jag.Ju djupare vi kom in i skogen desto mer konstigt kändes det. Plötsligt såg jag var det var som kändes knepigt. Det befann sig massor av små ettriga ekorrar i träden. De är små och konstiga. Skällde ut dem men de blev bara ettrigare. -Ååå vad gulliga! hör man matte pratandes. Så står hon och tittar upp mot toppen av träden. Gulliga? Nää de är onda och de bara retas. Sen började jag jaga Nemo. Han fick springa super fort eftersom jag var tvungen att avreagera mig. Vi fick mat när vi kom hem. Det var tur det annars hade jag inte klarat mig en endaste minut till. Nemo bjussade på lite royal idag. Hans är royal bollar är större och godare än mina. Nu ska vi strax åka till Jumkil. Hare!!

Av Kattis - 10 augusti 2007 09:34

Har inte hunnit skriva på ett tag. Jag har ont i kroppen. Har kört stenhård motion nu ett tag. Måste gå ner mer, det är så lite kvar. Igår var jag och Ullis ute med hundarna och skulle köra lite "powerwalk" i 1 1/2 timma cirka. Men vi kan kalla det "slow walk" eller "sleep walk". Det gick på tok för sakta. Hoppas inte att hon tycker att jag är för hård mot henne, Ulrika alltså. Lite senare fick jag besök av Annika. Då begav vi oss av ut i spåret. Det blev fyra kilometer jogging. Jag var genom sur när jag kom hem. Men det är så härligt att springa. Så jag känner av det i kroppen, det blev nog lite mycket på en gång. Och jag skulle nog behövt dricka mer vatten på kvällen, det är kanske därför som jag är lite seg i mina ben och armar.


I morse gick jag upp fem över halv fem. Då åkte jag till Ängeby och vi tog en runda på 1 timma och lite till. Hundarna blir så trötta av värmen, det är synd. Ulrika har kommit på en väldigt bra sväng som vi kan gå på morgonen. Vi går ju alltid hos mig så det är roligt att pröva andra ställen att traska på.


Nu är det iallafall helg. Det ska bli skönt att sova i morgon bitti. Kanske får man käka nåt gott till helgen? Wilma och Nemo får nog bara promenader  idag. Sen ska vi städa och lägga och i soffan och slappa.

Av Kattis - 7 augusti 2007 17:13

Vi var ju till Fjällnora och badade i går. Inte jag men Wilma och Nemo. Nemo fick bada en stund med våran kompis Ida. Gissa om han blev överlycklig! Matte är så feg och tråkig tycker han. Han simmade och hoppade från bryggan. Wilma tog det lite lugnare. Doppar tassarna lite försiktigt, står och skäller en stund och sen flyter hon ner i vattnet som en liten kork. Guppar en stund och flyter sen iland igen. Hon föredrar att leta gammalt fika bröd på stranden. Inget går upp mot en bulle som legat i vattnet ett tag och blivit upplöst eller en gurk bit som legat på någons smörgås, ja det kanske till och med finns en liten mini micro smula smör på den...Marie kex finns det alltid på tranden säger Wilma....Mmmm gott!!


Har jobbat idag, kul. Hundarna har fått vara hemma själva några timmar. Jag åkte hem lite tidigare idag. När jag kom innanför dörren tittade fyra trötta ögon på mig. -Va?? öhh....vahettere..kommer ru nu elle? tyckte Wilma. Nemo greppade i vanlig ordning ett mjukis djur som han tryckte upp i ansiktet på mig när jag skulle krama honom. Man är alltid välkommen hem, det känns fint.


I kväll ska jag springa. Jag kommer att svettas som en tok. Men det är det värt. Hundarna ska få vara hemma då. De är så trötta av värmen. Nu ska vi åka till Tobbes kompisar en stund.

Av Kattis - 6 augusti 2007 13:36

Jaha då var det måndag och slut på semestern. Upp klockan 4:45. Hur trött som helst. Hundarna ville inte gå upp....Ut en timme med Ulrika och sen hem för dusch och frukost. Snygga till sig lite och åka till jobbet. Nemo "firade" sin första dag på jobbet med att lägga en gigantisk "pizza" på golvet i sin box.Jaha det var den frukosten! Lilla killen var inte sen att på väg in från lunch promenaden slinka in till grannen i boxen brevid, där box dörren stod på glänt, där fanns det gottigt snask i en matskål som man ju inte kunde motstå. Brås han på lilla Wilma tro?? Han åt upp det i rekord hastighet. E man hungrig så är man...Wilma tycker att det har varit jobbigt att vara här idag. Hon hade hellre legat hemma i min säng. Hon har lite svårt för hastiga miljö ombyten lilla fröken...

Av Kattis - 5 augusti 2007 08:22

Vi vaknade klockan sju i morse. Känner mig pigg idag. Har varit ut i skogen med hundarna precis. Wilma fick tok spel när hon fick syn på en stor fågel som lät konstigt. Den satt i ett träd och skrålade. Hon blev irriterad. -Håll klaffen! Har ru blivi tokig? sa Wilma. Sen skällde hon på den en gång och traskade vidare. Nemo fattade typ noll.


Snart kommer Annika. Min bror Leifs fru. Vi ska motionera. Det blir roligt. Men jobbigt. Det är varmt idag. Precis som igår. Då höll jag på att svimma av värmeslag när vi sprang spåret i går.


Idag ska jag börja träna med Nemo igen.Han har fått ta det lungt efter veterinär besöket. Ska träna kryp med Wilma. Hon har bra teknik men hon kryper i typ 90 km/h!! Jag fattar inte hur hon gör det men fort går det.


Herregud! I morgon är det måndag!! Då börjar jag jobba igen. Typiskt......

Av Kattis - 4 augusti 2007 17:53

Hämtade upp Ulrika i morse. Vi stack vidare till Eurostop. Där shoppade vi loss som galningar. Rea överallt. Det är galet kul att släppa loss i klädaffärer! Men nu får det vara nog för ett tag. Jag börjar gå ner i vikt igen. Har ju gått upp på semestern, men som sagt nu går det neråt igen. Underbart!! Det är därför som jag handlar en massa nya kläder.


I kväll är det springa spåret som gäller. Det är springardag i dag!


Av Kattis - 3 augusti 2007 20:25

NEMO: Våran kompis Ulrika kom förbi idag mitt på dagen. Jag blev jätte glad. Det blir jag alltid. Det liksom spritter i hela kostymen. Men jag såg till min stora lycka att hon hade en dummie med sig. Kan inte bli bättre!! Men precis när jag skulle ta den så gnydde hon till. Till min stora förvåning upptäckte jag att den satt fast på hennes arm. Hon såg lite brydd ut och då ville jag göra henne glad så jag provade att apportera dummien igen. Men den satt fast, det gick inte att få den med sig. Mammsen talade nåt om att det inte var en dummie utan en ny opererad arm med bandage på. Sen stod de bara och skrattade så då fick jag ta en pinne istället.....Då blev Ulrika glad.


Nu ikväll tog vi bilen till Azzora och Alonzo. Wilma snodde Lill-Månes krubb som vanligt och hon hittade även annat snask på gräsmattan som hon proppade i sig i världsrekord hastighet. Vi var ute och gick i skogen en lång stund. När vi kom tillbaka ville jag leka. Skällde som en tok i Azzis öra. Tillslut blev hon typ jätte arg och jagade mig. Alonzo hjälpte till att reta henne genom att dra i hennes svans. Wilma skällde för fulla muggar men vi struntade i henne för hon är ändå så liten. Nu ska jag sova för jag är så trött.

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9
10 11 12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards