Alla inlägg under januari 2010

Av Kattis - 12 januari 2010 21:22

........det är ju så roligt med FB! Nemo o jag har gått väldigt raskt i över en timma. Det var jobbigt. Men eftersom jag hade Svenne med så traskade vi på bra! Nu är både jag å svarta flatten trötta. Wilma o jag tog en sväng när vi kom hem. Hon är mörkrädd och gör sina behov och sen vill hon gå in fort. Nu ska jag vara duktig å dricka en massa vatten å äta en frukt. Sen ska jag komma på vad jag ska göra med ryggen, den gör bedrövligt ont emellanåt. Jag är rädd att bli invalid! Tänk om det är diskbråck eller nån tumör eller så??? Det är nämligen svanken eller ryggslutet eller vad det heter som spökar. Men jag tror att mina promenader i det kalla, hala väglaget kan ha lite med saken att göra. Jag går nog konstigt. På fredag är det iaf massage. Nää nu är det fruktstund! Vem vet kanske nån vill prata med mig, Wilma kanske???



Av Kattis - 12 januari 2010 17:27

Jag står nästan inte ut! Det är så trist att fryyysa! I morse fick jag med båda hundarna ut....dvs även lilla Wilman hängde med. Kallt kallt.... Sen bar det av till jobbet. I dag ska jag inte görs så mycket. Städa lite, tvätta lite.. Ta med hundarna ut på en promenad. Svenne hänger med idag också, han har ju varit hemma senaste dagarna så det har inte blivit nån musik!


Ha en fortsatt bra tisdag, kanske skriver jag lite mer senare!

Av Kattis - 11 januari 2010 21:41

      

Av Kattis - 11 januari 2010 21:15

Måndag. Har äntligen börjat jobba efter en veckas ledigt. Fullt ös kan man säga. Men roligt. Tyvärr klantade jag mig och tappade en rulle plast som hängde på väggen rakt ner på min tumme. En sån jätte stor tung rulle plast. Det gjorde så inåt h-e ont, men jag vräkte inte ur mig några hemska svordomar som jag brukar utan teg å led mitt allra bästa... Tummen gör fortfarande ont. Den e lite konstig. Den blev nog nån centimeter kortare! Men det har blivit mycket bättre. Den gick inte av iaf!  


Vi har haft en lat dag idag. Inte gjort så mycket alls faktiskt. Dels pga av mitt finger..... Somnade en timma framför tv:n. Mmmm...myysssiiiigt!!!


Jag är så less på kylan. Man fryser hela tiden till å me när man sover. Kroppen är ju som en ispinne hela dagen. Man borde åka till ett varmare land. Med sol, bad och bara en massa värme. Mmmmm myysssiiigt........ Nu ska jag ta en kvällis med mina små hjärtan  , vovvarna, sen ska jag lägga mig för att sova tror jag. Sömn problemen är liksom som bortblåsta.....


Ha det så bra! Pling plong!



Av Kattis - 10 januari 2010 20:49

Ja så lång blev dagens promenad. Jenny o jag träffades inne i stan och gick en jäääätte lång runda. Det var faktiskt ganska skönt väder idag på dagen ju. Sen bar det av hem till Jenny. Hon bjöd på middag. Vi fikade lite....som vanligt....och snackade en massa skit. Sen kom Camilla också. Nemo tyckte att hennes hund Dixie var jätte fin. Sen fick jag världens hemskaste huvudvärk. Hällde i mig kaffe och efter en vilopaus i soffan försvann eländet. Ont i skallen är inte att leka med....   


Nu ska jag glo på burken en stund. I morgon är det ju måndag igen. Dax att jobba. Hoppas det blir en rolig dag. Jag saknar jobbet. Jätte mycket.....och mina kompisar!!!!


Kram på er ra!



Av Kattis - 9 januari 2010 15:20

Blidde inte alls någon Nokia mobil. Det blev en Sony Ericsson T700. Typ as ball. Men jag har ju inte haft nån innan, endast Nokia. Så jag fattar typ inte alls allting. Den är vinröd...jätte fin. Utseendet är viktigt ju. Ville ha en rosa men de var slut. Röd är fint, jätte fint.


Har inte fått ett skit gjort idag. Var ska jag börja, med vad ska jag börja? Stånk!!!!!!


Kram på er!

Av Kattis - 9 januari 2010 09:57

Antagligen inte mer än vanligt! Har varit vaken en stund. Det är ju typ super duper kallt idag som vanligt -17. Bara klä sig i termo...


Ska försöka få tag i en telefon idag. Jag är säker på att det kommer gå åt skogen. Jag måste ju ha en Nokia. Ja ja det visar sig.


Svenne är klar åsså! Nu ska vi gå ut en stund! Hare!!





Av Kattis - 9 januari 2010 00:36

.........att sova. Är så speedad! Vad ska man göra? Tillå me hundarna sover. Ja ja.........  


Ser ni vad fin han är min Nemo? Mitt hjärta  

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21
22
23 24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards