Alla inlägg under januari 2010

Av Kattis - 8 januari 2010 22:04

Facebook börjar bli riktigt kul! Har skrattat brallorna av mig i dag...nästan iaf....


BÖRJA FACEBOOKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


I dag har jag gått långt med hundarna. Varit förbi mitt jobb en snabbis, kollat läget. Men det va liksom inget läge....alls... Handlade på vägen hem.


Sen upptäckte jag till min förskräckelse att min telefon har total pajkat! J-a siiiiiit!!!! Utan den är jag nog död. Känns fruktansvärt. I morgon måste jag inskaffa en ny. Hur billigt blir det da? Grrr..... Men jag har inget val, ny telefon eller dö på fläcken!


Sen började Svenne gaggga en massa gojja om att det var dåligt med batteri...... Ja, nu sitter han i laddaren. Min Ipod alltså.......... =)


Har tittat lite på dans tv, Let's dance. Tänk va kul att kunna dansa. I höga klackar! En annan snubblar ju i springarfort dojjorna! Ha haaa.........


Annars har jag bara legat i soffan o ätit lite godis å gosat med min jätte gulliga hund Nemo. Han ledsnar ganska fort bara..... Wilma? Nää hon tillhör inte den gosiga typen.....


Ha det så bra! Kram från Kattis =)



Av Kattis - 7 januari 2010 18:00

Har just ätit lite. Nu är jag helt slut. Ska nog lägga mig framför tv:n med Nemo. Han är nog lite knasig i sin mage. Han behöver nog vara lite med sin knasiga matte en stund. Å det snöar å snöar...... Jag blev helt slut nu. Kattis e dålig på att inte göra nånting just nu. Kan det inte hända något KUL??? Jag läääääängtar å vääääntar........ Näää inget kul ska tydligen hända........ TRIST!!! Ja ja så ska det nog va. Nää jag e för trött. Nu ska jag slappa en stund. Kramens =)

Av Kattis - 7 januari 2010 17:03

I morse var vi ut på morgon svängen som vanligt. Vips! Så träffade vi Carina Lexi och Tonic. Vi gjorde sällskap. Mycket trevligt. Ja, man går ju alltid, alltid ensam. Nemo blev jätte glad för han lekte lite med Lexi. Sen tror jag hon ledsnade en aning faktiskt......han är ju lite på liksom. Han smörade dessutom sitt bästa för Tonic. Han blev väl putsad i öronen. Snäll flatte den där Nemo!


Sen har jag varit till jobbet en stund å hälsat på mina underbara jobbar kompisar. Snackat lite med mossan åsså.... Sen åkte jag till Jenny. Vi fikade och snackade skit. Ja, det är underbart att bara prata av sig med bästaste Jenny!


Hundarna är trötta. Nemo var dålig i magen när vi var ut. Jag fick bada hans kostym..... Det luktade bajs i hela badrummet. Hund bajs är inte kul alls. Men han åt upp några ben i går, då kan man få lite obalans i......magen.


Hare ra! Tjing tjong =)

Av Kattis - 6 januari 2010 23:03

.........vad ska jag göra nu ra? Suck..... Man kan nog inte göra så mycket mer den här dagen. Om det inte vore så att det var så sent kanske jag tagit Svenne o Nemo med ut en sväng till. Men jag får väl glo på tv ett tag.............då blir man ju lite trött kanske.


Wilma e så söt. Hon ligger i soffan å sover. Drar timmer stockar, det låter i hela huset. Som visserligen inte e särskilt stort men ändå..... Hon snarkar värre en än värst!


I morrn är det torsdag. Ska hälsa på mina jobbar kompisar i morgon hade jag tänkt. Hoppas det blir precis som jag tänkt också... Nää nu måste jag försöka bli trött! Natti natti!

Av Kattis - 6 januari 2010 22:06

Har gått en timma med Nemo. Och en kortis på ca tio minuter med Wilma. Hon är ju så rädd så vi går ut själva på kvällarna just nu. Nemo o jag gick raskt. Jag är helt slut, svettas! Det kändes inte att det är -15 iaf. jätte skönt. Men det är sjukt hur många kilon man bär runt på igentligen! Kläderna menar jag nu! Inte det där extra fluffet på självaste kroppen...  !!! Snart (ööööhhh, om några månader...) kan man gå i shorts linne o springafort dojjor på kvällarna. Gud va härligt, längtar!


Jag har klippt Nemo lite idag. Svansen. Men min allra bästa sax är slut så jag fick ta en vanlig. Man kan säga att resultatet blev därefter. Men skit samma. Han behöver inte vara så perfekt nu när vi inte springer runt i utställningsringarna längre. Klippte bort andra långa hår lite här o var. Ska fortsätta en annan dag. Ryggen gör ont så det går inte att sitta flera timmar med det. Sen tycker jag inte heller att det är särskilt kul.


Har börjat fundera på min egen träning också. Vill ju börja på Friskis igen. Men det är ju tyvärr så att den tiden är ju liksom voffarnas. Det känns inte bra.... Men med lite planering o lilla    i mig så ska det nog gå. Det räcker ju med några dar i veckan. jenny vill att vi ska börja med nån boll sport  ......vad den nu hette.... Verkar jätte roligt! Ska se till att ta tag i det också. Jag har jäkligt svårt att få saker gjorda.


Ha det bra därute! Kram från mig!!!  

Av Kattis - 6 januari 2010 19:13

........kom inte på nå'n bra rubrik idag. For iväg till stan en stund. Sen åkte vi över till Sandra ett tag. De har gjort om hemme en hel del. Typ hur snyggt som helst =) Hon har en vissa känsla för det där kan man säga. Jag köpte en väska av henne också. Den köpte hon när hon var till Turkiet i höstas. Men hon köpte jätte många väskor och den här använde hon inte. Jätte fin är den!


Jenny o jag tog en timmes promenad med hundarna runt Stenhagen. Det är fint att gå där. Wilma frös. Nemo njöt!


Har även gått runt i mina nya stövlar. Jag är liksom inte helt kompis med skor med klack på. Det gick ganska bra iaf. Det ska gå!!! Städade min garderob....det är tråkigt. Men det var en aning rörigt där.


Nu ska jag tänka ut nå't vettigt att göra. Det är skönt att vara ledig men jag har fruktansvärt svårt att inte göra något. Jag gör saker mest hela tiden. Tyvärr inte det jag skulle behöva göra.... Ha en bra kväll!!

Av Kattis - 6 januari 2010 10:47

Idag är det kallt väldigt kallt. Men ingen har väl knappast missat det! -22 visar termometern. Har ingen lust alls att vara ute när man fryser hur mycket man än klär på sig. Stackars Nemo får kramp i tassarna. Men jag tror det ska bli några grader "varmare" i slutet av veckan. Hoppas på det!


I går var jag hela dagen i Jumkil, hos Jenny. Jag fixade lite musik till Svenne. Mest sk "plopp" musik. Nu ska jag bara få till det i min dator och till Svenne.....ja men det blir lätt för jag är ju en   på datorer å andra tekniska prylar, tjohoo!!!


För övrigt idag ska jag åka till Maxi tror jag. För hoppningsvis kommer jag iväg till Sandra också. Vi får allt se..... Nu ska jag grejja lite.


Ha det så bra!

Av Kattis - 4 januari 2010 22:18

Nu har jag provat min Ipod Svenne! Han e bra  ! Han e toppen den där Svenne  . Har varit anti att lyssna på musik när man är ute med hunden. Vi motionerar rätt friskt. Och går jag bara med Nemo så är det toppen. Nemo lyssnar så bra på mig och vi traskar ju mest på...... Naturligvis går jag på mycket fortare också. Så det är faktiskt bara bra. Men det kan ju vara farligt om man inte har koll hela tiden såklart, det är jag på det klara med. Sen en sak till som jag kom på nu som e bra........det tar jag sen förresten. Nu ska jag kolla på tv....


Nu ska Svenne få ladda färdigt!

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21
22
23 24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards