Alla inlägg under januari 2010

Av Kattis - 21 januari 2010 17:38

Har ont i magen. Men jag tror att jag vet varför. I morse åt jag ett bröd som heter "frökuse". Åååå jätte gott, verkligen. Men det är en massa frön å grejjor i det. Min mage tycker det är jobbigt. Ärligt jag vet inte om det är det, men jag tror det. Äter inte bröd för övrigt. Men jag provade det i morse för alla säger att det är såååå gott! Å ja, det är jätte smarrigt. Men........


Tyvärr går det ju vinterkräkan nu. Så man blir ju lite nojjig när man får magsmärtor. Men jag får väl försöka.......inte vet jag.... Ut å gå för då kommer magen igång. Sen...ja ni vet..........


Min kropp har överlevt gårdagens skridsko färd. Trodde jag skulle ha ont i musklerna i dag men icke. Min svank mår nästan bra-så skööönt!!! Det lönade sig visst att vila ett par dagar.


Jag har bestämt mig! Nästa vecka ska jag köpa årskort på Friskis&Svettis! Sen ska jag börja gymma gympa spinna och allt man hinner å orkar. Lär ju inte bli så mycket dåra..... Men ändå!



Nu är det dags att ut å gå!

Av Kattis - 20 januari 2010 21:53

Efter jobbet åkte vi till Örsan hem till familjen B. Där blev vi bjudna på middag och fika. Vi åt semla! Det är ju så gott! Undrar om jag ska ta en till i helgen?? Sen drog vi iväg hela gänget till skridsko banan eller vad det kallas. För första gången på typ 15 år tror jag så åkte jag skridskor. Det funkade faktiskt.....jag tog mig framåt och trillade inte en enda gång. Jätte roligt! E o M är ju liksom vana, de for mest imkring som loskor på isen............och i snödrivorna! Likaså deras föräldrar. Tyvärr så får man ju ganska ont i fötterna. Mina knotiga (ja, det är det enda knotor jag har synligt)....fötter började göra ont ganska snart tyvärr. Så det var bara att lägga ner efter ett tag. Hundarna tyckte det var jätte roligt. Särskilt Nemo. Han hoppade och drog i min jacka så jag höll på att flyga åt fanders men det gick bra ändå.... Wilma, hon skällde mest i vanlig ordning. Tyvärr blir Nemo så stressad. Nästan så jag får mer grå hår... Blir så frustrerad när han inte "hör" vad jag säger. Eller vill??


Vi pratade lite om våran lilla weekend till Vemdalen också. Attans vad jag hoppas det blir skoj! Då ska man ju prova på skidor. Det var lääänge sen. Kanske när jag var 11 och då åkte man bara rakt fram. Nu ska jag sussa. Jobbar dag i morgon! Kram på er ra! 

Av Kattis - 19 januari 2010 20:33

Ja, det är en trött dag idag. Kom upp i morse så Nemo å jag var ut en knapp timma. Wilma o jag tog en kortare sväng själva. Sen bar det av........sen bar det hemmåt........ När jag kom hem och hade käkat somnade jag framför tv:n. Så skönt.... Men shit vad onödigt. Men jag är helt slut! Tyvärr har jag rysligt ont i ryggen. Nu på kvällen blev det bara en kort rast runda med vovvarna. I morgon ska jag ta den vanliga morgon rundan sen ska vi åka till Örsan på kvällen. Det ska bli jätte kul att träffas, det var ett tag sedan. Nemo o Wilma kommer bli jätte glada av att träffa kussen Mio!! Åtminstonde Nemo! =) Wilma blir glad av att träffa syrran-tjejen med den godaste godis påsen!


Nu är det en uppfriskande dusch, sen titta på tv en stund. En kvällis med hundarna o sen hoppa i säng för att sova några timmar. Just det.....snart bär det av till Vemdalen! Har inte fattat det än =)

Av Kattis - 18 januari 2010 21:50

Hela min värld rasar liksom när nåt e galet. Jag är så jädrans töntig. Wilma har en knöl. Fram på bröstet, på höger sida. Ungeär en gånger en å en halv centimeter. Hade inte verkat särskilt stor på en stor hund, men den är jävligt stor på en liten hund... Bad en veterinär kolla på den på jobbet idag. Hon trodde det var en sk fettknöl. Men att jag skulle hålla koll på den att den inte ändrar sig eller så. Ja det är väl bara hoppas på det. Så är säkert fallet!


Nu ska vi sussa! Natti natti =)

Av Kattis - 14 januari 2010 19:42

Har jag käkat pizza, sicken tjockis ja e. Men det vart så bara. Ätit en halv påse polly...... Nja inte så bra det heller men ...... Nu ska jag fixa lite. Blev trött efter pizzan. I morrn ska man visst på party.... Undrar om jag kommer må dåligt på lördag? Hoppas det, för då har vi haft kul iaf! Kanske....


Nu ska jag pussa på någon........ Just det! Nemo såklart, han har nästan inte fått gosa med sin mamms idag! Hare najs ra!

Av Kattis - 13 januari 2010 21:00

Tog ett tag att komma iväg. Men nu har Nemo o jag tagit en väldigt rask runda på över en timma. Nu mindes jag just hur det är att svettas. Fy sjutton! Svenne var med för det är lättare att hålla raskt tempo då. Nemo såg ut som en gammal farbror, han hade imma på hela kostymen! Sötnosen....


Nu ska jag hoppa in i duschen! Tjoflöjt!!.............................näää först ska jag glutta på Facebook.......

Av Kattis - 13 januari 2010 19:23

Ja ja e så sämst! Har fortfarande inte kommit ut. Jag blev fast framför datorn å FB. Men nu ska vi gå ut!      Ja men oj va sööta man får va ra =)

Av Kattis - 13 januari 2010 18:31

........för fort. Nog för att man längtar till helgen...men ibland går det på tok för fort. Sen ryktades det om att det skulle bli varmare. Men det vill inte bli så mycket varmare, bara ännu kallare. Brr.... Jag fryser ihjäl snart. Svettas har man glömt bort vad det är o hur det känns.


Dagen har varit helt ok. Men jag hade tänkt att starta diesel värmaren på bilen i god tid så det skulle vara klart att åka sen bara. Men jag missade det idag. Så jag tog en tur med hundarna medans bilen så sakteliga tinade lite grann. I morse blidde det ingen morgon runda, ska ta en sväng nu på kvällen, det får duga för idag. Maten var klar när jag kom hem. Jag åt för två. Så satans onödigt men jag var så hungrig idag.


Ha en trevlig onsdag nu ska jag hoppa i alla paltor man måste ha för att inte bli isfigur när man går ut. Kram på er!

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21
22
23 24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards