Alla inlägg under januari 2010

Av Kattis - 4 januari 2010 20:36

Svenne är min Ipod. Svenne e typ grön, jätte fin! Jag har fixat en massa musik till Svenne. Så roligt! Kattis har lärt sig nå't nytt. Cooooolt!!! Som tur är har Jenny hjälpt mig med Svenne idag för jag fattar...fattade....typ noll. Nu förstår jag lite iaf. Tänk att så lite kan göra så mycket i min otroligt skojiga vardag! Stånk!


Vi har för övrigt gått en väldigt lång och kall promenad med alla hundar idag. Eller inte alla...... Wilma fick vara hemma. Hon är oxå rädd för smällarna.


Jag hoppas att det slutar smälla nån sablarns (heter det så???) gång! Ha det bra, det ska jag ha det! Tjoflöjt!

Av Kattis - 4 januari 2010 09:08

I dag är jag mig själv nästan. Känns underbart. Som en ny människa faktiskt! Vi har varit ute och spatserat i skogen och runt den här hålan vi bor i. Lite över en timma i inte jätte snabbt tempo    .


Igår åt jag ju pizza och en massa godis. Jag vägde mig på kvällen. Fy vad man går upp av att äta en massa skit. I morse var det mycket bättre tack å lov.


Jag har köpt en Ipod. Bästaste Jenny kommer hit i dag o ska hjälpa mig. Hon fattar liksom hur man gör till skillnad från mig som inte fattar ett smack. Eller man kan nog säga att jag vill bara att det ska fungera. Har noll tålamod till att pyssla med såna saker. Men det ska bli kul ändå... Hon är klok som en bok! Själv e ja klok som en sill =) ..........eller ett ......... Ha haa!


Nu ska jag göra vettiga saker som man måste göra ibland.


JAG ÄR JU LEDIG HELA VECKAN!!!!!!!!!!!!!!!!!



Av Kattis - 3 januari 2010 14:23

Borde inte eftersom jag gått ner....... Men jag undrar om det inte är läge för pizza idag??? Skulle vara smarrigt. Jag är "dagenefter" hungrig. Jätte hungrig! Ska tänka på saken ett tag. Bilen kommer i vanlig ordning ta mitt liv. Nu funkar inte cd:n i bilen. Hoppas att det är för att det är kallt. Men jag tror inte att jag har tur där.... Satans jävla bil! JAG HATAR DEN! Särskilt idag.


Ha en bra söndag, det ska jag ha! Pling plong!

Av Kattis - 3 januari 2010 11:37

Så var det visst söndag. Hmmmm..... Bästaste Jenny o jag drack lite grogg igår. Vi hade jätte roligt. Tyvärr straffar det ju sig lite idag. Men jag mår ganska bra iaf....  


I dag ska jag inte göra så mycket. Städa och snart ska jag till frissan. Tobbe får allt köra, jag är inte riktigt körbar idag.....eller ja? bilen ska inte köras av mig menar jag.........det där lät urfånigt. Ehhhh, nu ska jag göra nåt. Hörs senare ra!

Av Kattis - 1 januari 2010 21:21

Snart ska vi ta en kvälls runda....det blir nog bara jag och Nemo. Wilma får gå ut lite bäst hon kan. Jag har ätit typ super mycket chips framför tv:n. Vi har kollat på Inglourious Basterds. Den var rå....men sevärd.


I morrn ska jag träffa fantastiska Jenny. Vi ska motionera och snacka strunt. Det gillar jag. Kanske hinner vi träna lite med hundarna också.


Nu ska jag gå ut och göra det som jag borde sluta med.....röka alltså..... Sen blir det prommis med jycksen.....jycken!


Tjong å fjong på er!



Av Kattis - 1 januari 2010 16:23

Har nyss komit in från en långpromenad med Nemo. Det var jätte skönt att gå idag. Men delvis oplogat så det var rackarns tungt att gå. Dessutom snöade det rätt bra sista biten. Men jag brände nog lite iaf. Vi mötte en tjej på en häst, och den hästen fick tokspunk. Den blev rädd för nå't vid fårhagarna och började snurra och lubba bakåt. Nemo kunde inte fortsätta gå. Han stannade och tittade länge på den stora hästen, mycket märkligt tyckte han. Själv tyckte jag att den vettigaste vore att flytta på sig...... Det smäller en hel del så jag ska avvakta lite innan Wilma får gå ut. I morgon ska jag åka någon annanstans att gå. I morse fick Nemo leka med en annan hund. Det uppskattades. Det var en tjej som var här och hälsade på någon släkting eller nå't liknande. Hon frågade och jag tänkte att lite bus livar ju alltid upp. Hon hade nån slags jakt spaniel. Jätte lydig o trevlig. Nemo tyckte att hon var skit snygg o ville vara helst på henne. Hon blev rätt sur och sen var det fullt ös............... Wilma stod i snö drivan och skällde hela tiden..... Inte alls irriterande-jag lovar!


Nu ska jag inte göra så mycket mer idag. Är trött! Ha en fortsatt bra dag!



Av Kattis - 1 januari 2010 10:25

Vi hade en jätte trevlig nyår. Lungt och skönt. En massa gottis och mat. Annika syrran och jag tog en promenad på eftermiddagen. Hundarna sprang som tokar. Wilma njöt av att kunna vara ute, Mio och Nemo sprang och busade mest hela tiden. Sen spelade vi spel och hade trevligt. Vid tolvslaget gick vi ut och drack champagne......som ursäkta mig smakade skit..........hade nog fått i mig lite om jag varit i hatten lite innan...... Det var så vidrigt! Vad gör man inte....


Nu har jag nyss vaknat. Han jag bor med har varit ut en kort stund med hundarna och nu ska jag ta en längre sväng. Väger liksom ½ kilo mer idag. Måste brännas omedelbart!


Hoppas ni hade det bra! Och hoppas ni mår bra idag  !

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21
22
23 24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards