Alla inlägg den 3 juli 2007

Av Kattis - 3 juli 2007 13:24

Igår kväll när vi tittade på TV:n hände något väldigt tråkigt. Tobbe gick förbi badrummet och klampade i vatten.Det var en pöl med vatten på golvet! Herregud!! tänkte jag, vad är det som händer? Han öppnade dörren till badrummet och jag skojar inte, vi fick spader båda två. Det hade blivit stopp i avloppet till tvättmaskinen. Så när den pumpade ut vattnet rann det ut på golvet istället, och vidare ut på och under golvet i vardagsrummet.

Det hela slutade med att vi klockan tio igår kväll stod och slet upp golvet i hela vardags rummet. Vattnet hade såklart kommit under och i varenda springa. Nu ser det ut som en soptipp inne! Men vi konstaterade att vi kommer ha att göra på semestern. Som om det skulle vara nån brist på det...

Nemo och Wilma blev väldigt förvånade över den livliga aktiviteten som skedde hemma igår kväll. Båda satt på avstånd och tittade när vi drog golv och slängde ut allting utanför. De måste trott att vi blivit tokiga! Med all rätt. Jag tror jag blir TOKIG snart!!!!!!!!!!!!!!!

Av Kattis - 3 juli 2007 10:50

I morse var Ullis och hennes jyckar med på morgon promenaden. Vi skulle träffas klockan fem. Men hon dök inte upp så jag tänkte att hon nog försovit sig. Ville inte ringa för att väcka dem heller, det har varit en tuff helg för dem på Gotland, så jag tänkte att de nog ville sussa. Så jag började gå... Då hör jag en bil komma på vägen i ilfart! Det var Ängebygänget. De kom i nästan rallyfart i lilla Fiaten. Då kunde jag inte hålla mig för skratt!!!


Vi var ut i nästan en och en halv timma. Det var svalt och skönt ute. Vi hade nog kunnat promenera flera timmar till om vi inte hade varit tvungna att åka till våra arbeten. Azzora och Alonzo rullade sig i bajs. Det var konstigt att Wilma och Nemo inte var med, de brukar vara duktiga på det, särskilt den lilla av de två..


Ikväll ska vi springa. Det kommer att bli jobbigt. Men samtidigt känns det bra när det är gjort. Sen hoppas jag att det blir en långrunda med Ida & Ulrika efteråt. Det skulle vara så roligt.

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16 17 18
19
20 21
22
23 24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards