Alla inlägg den 11 juli 2007

Av Kattis - 11 juli 2007 12:38

Äntligen har vi satt igång igen! Med lydnads träningen. Det är sååå roligt!!!!

Tränade med Anna och Carina. Det gick bra tycker jag. Men jag måste såklart ligga i lite annars kommer vi ingen vart. Fick bra tips på hur jag ska träna rutan, ställande och även apporteringen.


Spårade igår också. Jag är helnöjd med vår insats. Det är bara jag som måste lära mig att läsa av Nemo. Det är inte så lätt att spåra alla gånger. Man måste ju läsa hunden för att se om den ev har gått av spåret eller börjar göra annat. Han är jätte duktig och jobbar i ett lagom tempo men han är ändå  väldigt ivrig. Tyvärr blev Wilma dålig i går morse. Hade tänkt att hon skule få spåra ett längre spår. Men när vi klev upp på morgonen var hon jättedålig i magen och mådde pest. Så hon fick inte spåra något. Hon är fortfarande lite mör idag, men hon mår mycket bättre. Vad hon har gjort? Ja, hon har ätit nåt man inte ska äta ute i naturen och då blir det såhär ibland. Synd att de inte lär sig av det för mår hon dåligt ja då mår hon verkligen pest! Men som sagt hon mår mycket bättre idag och är pigg och glad.


I morgon ska jag åka med min bror till Stockholm. Vi ska åka till Albano med hans rottis Troja. Hon har ju varit halt ett bra tag nu och kanske får detta elände ett slut om de kan hitta vad som är fel. Hon har något på ena sidan fram i bogen, men de vet inte vad det är. Hoppas verkligen att vi får veta i morgon! Ikväll kommer de hit eftersom vi ska bjuda på grillat. De ska bli gott. Har varit lite onyttig ett tag nu men jag går fortfarande ,men sakta neråt i vikt. Det är ju bar några futtiga kilon kvar till min målvikt!

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16 17 18
19
20 21
22
23 24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards