Alla inlägg den 24 juli 2007

Av Kattis - 24 juli 2007 10:12

I morse märktes det att Wilma och Nemo var mer utvilade. Nemo trampade omkring i sängen och hade som vanligt en socka i sin mun när han märkte att jag började vakna. Wilma var helt fnattig. hon hoppade upp i sängen och började riva och slita i täcket, helt övertygad om att det levde och att hon var tvungen att döda det. Då skrattade jag så jag höll på att svimma... Vi tog en lång morgon promenad i skogen. Synd att det regnade. Men det var ändå ganska varmt. Wilma busade med Nemo och tyckte att livet var toppen. Hon älskar att vara rottis för en stund....


Vi mötte ganska många andra som var ute och gick med sina hundar. Det blev en och annan rams-läsning, det gick hyffsat. Idag vet jag inte vad vi ska hitta på. Kanske blir det en tur till Jenny och Troja. Städning och vika tvätt står på schemat iaf. Jag sträckte mig i ryggen när vi var på lägret. Har haft jätte ont på vänster sida, jag har knappt kunnat röra mig. Men idag känns det bättre. Hoppas att det går över snart.


Nemo blev 3år igår. Tiden går så fort. Men det är skönt att han är stor nu tycker jag. Han var inte rolig som valp. Gullig,javisst! Men allt man la ner då får man ju åter nu när han blivit vuxen. Man glömmer bort att en stor del till att det blir som det blir beror väldigt mycket på en själv. Nemo var inte som han är nu från början, han har blivit det pga mig. Så det är ju värt det. Jag har hört flera gånger att "han är så lättlärd och okomplicerad". Visst, kan så vara, jag har ingen annan att jämföra med. Men fatta villket jobb jag har lagt ner också!! Alla förstår inte det.


Min bror ska börja föda upp grisar. Han är nog inte klok! Fattar inte hur man kan komma på det ens. Han har redan börjat lite. Grisarna är ju fina men det måste vara jätte svårt! Han har två stora grisar. När han köpte dem så levde de i en trång liten box. Hos honom går de ute i en jätte stor hage och kan göra allt det en gris allra helst vill göra. Röra sig fritt, böka i marken, gnaga på träd och allt vad en gris nu gör. Det kan man kalla för ett riktigt lyxliv!


Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16 17 18
19
20 21
22
23 24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards