Alla inlägg den 6 juli 2007

Av Kattis - 6 juli 2007 20:09

Nu har vi varit ute i skogen en timma. Intressant minst sagt. Det var helt ok att gå med fyra hundar. Wilma och Nemo fick gå lösa och Azzora och Alonzo gick i koppel. Alonzo tyckte att jag gick för sakta så han drog mig framåt i en väldig fart. Azzi ville stundtals inte gå alls. Då sätter hon sig ner och vägrar att röra sig en endaste millimeter. Men jag talade om för henne att det inte är roligt när hon tvärnitar och sätter sig och tittar åt ett annat håll. Hon struntade i mig och tyckte bara att jag var tramsig! Det var bara att vänta tills hon gav upp. Villket tog några minuter var gång. Mina armar är lite ovana vid denna stretching. Vi träffade på en trampbil på vägen. Den stod på gatan. Alonzo skällde ut den rejält! Och jag hoppade högt! Hans skall är jätte mörkt och högt. Men han kom snabbt på att han inte alls tyckte den var läskig och gick fram och puttade på den med sin stora nos.


Nemo tycker att det är skojigt att ha dem här. Han ligger på golvet nedanför mina fötter och ser till att allt är som det ska och att ingen tramsar. Hursom så är de jätte snälla och gulliga. Nu sover de och jag ska passa på att lata mig framför tv:n.

Av Kattis - 6 juli 2007 18:44

Från och med nu har vi fyra veckors semester,underbart! Jag slutade tidigare från jobbet idag. Trodde att det skulle bli tvärtom, att det skulle jobbas över. På vägen hem så stannade jag vid affären. Tyvärr handlade jag en massa onyttigt som jag stoppade i mig. Bla muffins och glass. Mmmm gott.... Men nu mår jag lite dåligt, jag är inte van att stoppa i mig sånt längre så jag mår väldigt illa. Förresten får man frossa lite när man har semester, om jag nu ska ha en anledning.

Efter att jag ätit allt snask somnade jag framför TV:n. Den står ju numer i sovrummet eftersom vi hade en liten vatten läcka i vardagsrummet. Så det var lätt att somna. Sov 45 minuter, när jag vaknade visste jag knappt vart jag var. Urs det är hemskt att vakna så.


Nyss var jag till Ängeby och hämtade Alonzo och Azzora. Jag ska vara hundvakt åt dem över helgen. De blev jätte glada när jag kom! Alonzo hoppade glatt in i bilen, Azzora ville inte alls åka min bil. Men jag tog henne under armen och satte henne i Nemos bilbur i skuffen. OK! sa hon då.

Alonzo har gått omkring här hemma ett tag nu och knaprat på Nemos favvo mjukis djur. Bla en liten mjukis häst som kallas "Ponnyn", han förlorade sitt ena öga och sitt ena öra. Nemo bevakar honom hela tiden men tycker att det är helt ok att han demolerar hans små mjukisdjur. Wilma tror hon har blivit tokig, att hon ser tre dubbelt.-Jag har nog fått väldigt hög feber! säger Wilma.


Azzora somnade i hallen. Hon snosade bara runt lite sen blev hon trött. Nu ska vi ta en promenad, undrar hur det går med fyra hundar. Just nu försöker Alonzo trycka upp en mjukispipkanin i Nemos ansikte....oj....det uppskattades inte alls....

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16 17 18
19
20 21
22
23 24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards