Alla inlägg den 25 juli 2007

Av Kattis - 25 juli 2007 21:18

I morse var vi till veterinären igen. Inte den vanliga. Han gav mig oroligt besked. Han trodde inte alls att tumören var godartad. Fan, jag blir galen snart. Vi fick en remiss till Ultuna, till en onkolog. Ska dit om en vecka. Varför ska det vara såhär? Men jag har lovat mig själv att köra på som vanligt. Inte hålla på att förbereda mig på det värsta. Då går det inte. Han mår bra. Är pigg och glad och som det är nu så mår han som han ska. Veterinären var oroad över att den växer så fort. Och ingreppet kommer ev att bli stort. Min älskade hund. Jag vill bara att han ska få vara frisk.....


Vi har varit till Knivsta och tränat. Det var jätte roligt. Nemo är fortfarande ganska trött efter lägret. Det har varit mycket träning nu. Men vi gjorde lite av varje. Han var jätte duktig. Wilma och jag tog några varv på agility planen. Hon är som en liten vessla. Hon kan tycka att gungbrädan är lite läskig. Men det gick bra idag. Den tippade över utan att jag behövde stå brevid och ta emot. Wilma var mycket nöjd efter träningen, hon tyckte att hennes insats var mycket bra!


Fick lite besök när jag kom hem. Genast började de kasta bollar och pinnar till hundarna. Hur kul är det?? STÅÅÅPPPP!!! SLUUUUTA!!!! Hundar kan annat än att rusa hysteriskt efter pinnar! Kul att de kom men varför hålla på? Jag har sagt det tusen gånger, gör inte så. I don't like it!!!!! Är jag gnällig kanske?


I morgon bitti står det spårning på schemat. Nemo ska få ett roligt spår. Inte så långt. Han är ju lite trött. Wilma ska få göra ett ganska långt. Hon behöver nog det. Det får inte vara för kort och enkelt åt henne, och många pinnar ska hon få.


I morse när jag ställde mig på vågen blev jag bestört! Jag har gått upp lite. Satan! Fick panik. Sprang spåret direkt på morgonen. Eftersom jag varit så förkyld och dessutom haft ont i ryggen har jag inte sprungit på nästan två veckor. Trodde inte att jag skulle orka hela varvet, men det gick! Nu är det slut på "kan äta snask för jag har ju semester". Visst är det gott med glass och snask, men nej nu får det vara nog. Här ska tränas! Är ju så nära min målvikt.

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16 17 18
19
20 21
22
23 24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards