Alla inlägg den 31 juli 2007

Av Kattis - 31 juli 2007 12:02

..........har vi tillbringat i skogen. Ulrika ringde i morse och vi beslutade oss för att gå en rask lång promenad i Storvreta skogen.  Hundarna fick hoppa upp på stenar och balansera på omkull fallna träd. De tycker att det är jätte roligt. Nemo visade några gånger att Alonzo skulle skärpa sig.

-Jag är störst! Kom inte här å tro att du kan brotta ner mig hursomhelst, då  blir jag bannad på dig! Det märks att deras förhållande börjar ändra sig lite. Nemo visar på ett bra sätt att han är äldst. Men de leker och har hur kul som helst ändå. Alonzo har verkligen blivit vuxen nu. De hoppade ner i en lerpöl och blev hur skitiga som helst, men det kan det ju vara värt när man har roligt. Nu är de trötta och ligger vid mina fötter och sover.


Jenny kommer till oss idag. Vi ska städa hennes bil. Hon ska sälja den. Har lovat att hjälpa henne med det. Hon är så underbar och åker alltid med mig till veterinären och ska även göra så i morgon. Hon är mitt stöd när det är jobbigt och jag är väldigt blödig när det gäller hundarna. Då känns det bra att ha henne där!


Det känns lite tråkigt att semestern snart är slut. Men så är det ju varje år. Samtidigt är det ju skönt få lite rutin på dagarna. Men det blir så lite tid med hundarna. Så lite tid att träna.


I natt vaknade jag tidigt. Flera gånger. Nu börjar det bli kallt ute oh då kommer mössen på besök. De pysslade med nånting bakom kylskåpet. Gillar dem inte. Därför vill jag ha en kissemiss. Men Tobbe vägrar. Han gillar inte missmjauer. Är det bättre att ha äckilga möss då? Han är livrädd för möss. De är listiga och lär sig snabbt att hålla sig undan från fällorna trots att det finns jätte gott snask där..... Hundarna bryr sig inte om att det är möss i huset. Mössen bryr sig inte om att det finns hundar i huset heller.

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16 17 18
19
20 21
22
23 24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards